Gabriela Dinu Știri 15.02.2022 16:12

Relu Pănescu: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, ocupație, venituri – Concurent Survivor România 2022

Relu Pănescu: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, ocupație, venituri - Concurent Survivor România 2022

Relu Pănescu este unul dintre cei 12 concurenţi din echipa Războinicilor de la Survivor România. Are 50 de ani şi este, deci, cel mai în vârstă participant la show-ul produs de Pro TV.

Este un antreprenor de succes care nu se teme de provocări. Vrea să le demonstreze tuturor prin participarea sa la Survivor că vârsta este doar un număr şi la cei 50 de ani ai săi poate concura de la egal la egal şi cu cei mai tineri dintre concurenţi.

Cine este şi cu ce se ocupă Relu Pănescu, de la Survivor România?

Până să intre în afaceri, Relu a fost politician. Se ştie despre el că a fost deputat PSD şi după ce a ieşit din această funcţie a rămas un fan înrăit al Partidului Social Democrat.

Relu este din Arad şi acolo a locuit toată viaţa. Este căsătorit cu Cerasela Pănescu din 24 septembrie 2016 şi mai are un frate, pe nume Claudiu. Pe actuala sa soţie a cunoscut-o în 2013 şi de atunci sunt de nedespărţit. Este un aventurier împătimit şi un mare fan al animalelor periculoase, după cum reiese şi din fotografiile pe care le postează deseori pe site-urile sale de socializare.

Date Biografice Relu Pănescu: înălțime, greutate

Nume complet: Relu Pănescu
Data naşterii: 1972
Locul naşterii: Arad, România
Parteneră: Cerasela Pănescu
Greutate: 82 kg
Înălţime: 1,77 m

Fie că mângâie crocodili sau că hrăneşte puii de tigru, acesta înfruntă pericolele cu zâmbetul pe buze şi aşa are de gând să o facă şi la Survivor România.

Pe lângă asta, Relu Pănescu este şi un om foarte religios, pasionat de spiritualitate şi şi-a pus toată încrederea în Dumnezeu pentru participarea sa la show-ul care se filmează chiar în aceste momente în Republica Dominicană.

Din 16 ianuarie, Survivor România va fi difuzat la Pro TV. Câştigătorul pleacă acasă cu uriaşa sumă de 100.000 de euro. Precedentul sezon, pe vremea când emisiunea se făcea la Kanal D, este Edmond Zannidache. Acesta şi-a cumpărat un apartament cu banii câştigaţi şi pe restul îşi doreşte să îi investească în muzică.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: