Gabriela Dinu Știri 26.01.2023 11:54

Ramona Păun: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Salariu la Pro TV

Ramona Păun: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Salariu la Pro TV

Ramona Păun este una dintre prezentatoarele ştirilor din sport de la Pro TV, alături de Corina Caragea. Ramona Păun a apărut la pupitrul ştirilor sportive după ce prezentatoarea de drept a acestora, Raluca, Arvat, a intrat în concediu de maternitate.

În 2006, aceasta a avut prima experienţă în televiziune, atunci când era studentă şi a prezentat o emisiune studenţească la postul local din Sibiu. Un an mai târziu, aceasta a avut interviu la staţia locală a Pro TV-ului din Sibiu şi a devenit reporter, apoi corespondent al staţiei naţionale şi prezentatoare de ştiri.

Ce scrie în CV-ul Ramonei Păun

În septembrie 2008, aceasta a fost cooptată de Sport.ro, alăturându-se echipei formate din Alexandra Derevici, Daiana Anghel şi Daniel Niţoiu.  Până în 2015, când a fost mutată la Pro TV, după ce locul a rămas liber în urma plecării Ralucăi Arvat, care a născut şi ulterior a părăsit postul pentru TVR .

Şefii postului din Pache Protopopescu îi oferă acesteia un salariu de 4.000 de euro lunar, conform surselor din Pro.

Ramona Păun a făcut liceul la Foşcani, acolo unde a trebuit să îşi ia viaţa în piept şi să se înveţe să se gospodărească singură. Aşa a învăţat să gătească şi chiar a devenit una dintre pasiunile sale, aceea de a găti pentru familie şi prieteni.

Date Biografice Ramona Păun: înălțime, greutate

Nume complet: Păun Ramona
Data naşterii: 1987
Locul naşterii: Vrancea
Partener: Cosmin Mihăiţă
Greutate: 53 kg
Înălţime: 1,65 m

Ramona Păun trăieşte o poveste de dragoste de aproape 10 ani: „Cosmin se numeşte logodnicul meu şi suntem împreună de 9 ani. E acea jumătate care se potriveşte perfect sufletului şi personalităţii mele. Tot sportul a fost cel care ne-a adus împreună. Am fost colegi o perioadă la Sport.ro, acolo unde ne-am descoperit treptat unul pe celălalt şi am ştiut, la un moment dat, că nu mai vrem să fim doar colegi. Cosmin este nepotul actorului George Mihăiţă, un om cu totul special, la care eu ţin foarte mult.”

Cei doi încă nu au făcut nunta, căci pandemia le-a pus probleme, dar imediat ce vor putea, sunt pregătiţi să o organizeze.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Magda Pălimariu
Amalia Enache
Roxana Hulpe
Alex Dima