Gabriela Dinu Știri 08.10.2022 11:12

Raluca Moianu: CV, Biografie, varsta, surse de venit, familie

Raluca Moianu: CV, Biografie, varsta, surse de venit, familie

Raluca Moianu este o fostă prezentatoare TV din România, născută pe 24 iulie 1969 în Bucureşti. Copilăria şi-a petrecut-o, însă, în Bogota, Columbia, acolo unde a locuit alături de tatăl ei.

S-a întors în Bucureşti pentru a urma liceul şi s-a înscris la Louis Pasteur, apoi s-a mutat la Sfântul Sava. În cele din urmă, a absolvit Facultatea de Chimie din Bucureşti, fără să se gândească la faptul că a sa carieră va lua o cu totul altă turnură.

Cine este, de fapt, Raluca Moianu şi ce scrie în CV-ul ei?

S-a angajat în presă în februarie 1994, după ce a urmat cursurile celor de la BBC în jurnalism şi s-a angajat la postul de televiziune Soti. A prezentat în cadrul acesteia o emisiune latino, denumită În arşiţa muzicii, iar în 1997 a luat inclusiv un premiu pentru prestaţia sa.

A lucrat şi în radio, debutând la Radio Contact, acolo unde a făcut primul său interviu ever cu Jacques Yves Cousteau, primind şi premiul Microfonul de aur, acordată celei mai bune voci feminine din industria radioului. În 2003, a ajuns la radio cu emisiunea Contact Story, unde a vorbit despre viaţa celebrităţilor de peste graniţă, un concept cu totul nou pentru România, care nu abordase sfera aceasta internaţională.

A devenit cunoscută după ce a prezentat timp de mai mulţi ani emisiunea Iartă-mă de la postul de televiziune TVR 1.

Date Biografice Raluca Moianu: înălțime, greutate

Nume complet: Moianu Raluca
Data naşterii: 24 iulie 1969
Locul naşterii: Bucureşti, România
Parteneră: văduvă
Înălţime: 1,70
Greutate: 60 kg

Pe vremea când era căsătorită cu Marius Ancuţa, Raluca Moianu a fost implicată într-un scandal uriaş. După 14 ani de căsnicie cu cu medicul stomatolog, aceasta era surprinsă de paparazzi într-o pădure, în timp ce se iubea cu amantul său. Cei doi erau căsătoriţi din februarie 1998, se cunoşteau din liceu şi au împreună o fiică pe nume Ilinca. În 2018, acesta s-a stins, după o luptă grea cu cancerul, cea mai nemiloasă boală. S-a retras din televizune, cel puţin de pe sticlă. Nu mai apare la TV, dar comentează snooker la Eurosport.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Simona Ţăranu
Sorin Constantinescu
Emilian
Ion Creangă