Gabriela Dinu Știri 16.09.2022 22:23

Programul de funcționare al celor mai importante restaurante din Bucureşti

Programul de funcționare al celor mai importante restaurante din Bucureşti

Bucureştiul este oraşul perfect pentru viaţa de noapte, ieşirile cu prietenii ori familia la restaurante, are şi obiective turistice de vizitat şi în Capitala României poţi fi foarte uşor turist pentru o zi, în care să alegi să mănânci la un restaurant bun şi să vezi locuri pe care nu le-ai mai văzut.

În continuare îţi vom prezenta care sunt cele mai apreciate restaurante din capitala României, cele mai bine cotate locuri vizitate de clienţi, conform recenziilor lăsate de aceştia pe site-urile de specialitate.

Ce program de funcţionare au restaurantele din Bucureşti

Veţi găsi astfel idei de locaţii unde puteţi alege preparate din bucătăria internaţională, americană, românească, italiană, urbană, japoneză, libaneză etc.

MOM este un restaurant care promovează bucătăria contemporană, situat pe str Franceză nr 22-4, de pe Calea Victoriei din Bucureşti. Programul este de luni până duminică, de la 12:00 la 22:00, este dog friendly, are terasă şi bar de cocktail şi de aici vă puteţi comanda burgeri cu cartofi prăjiţi, deserturi, paste şi băuturi fine.

Le Bab – Charles de Gaulle este situat la Piaţa Charles de Gaulle nr 3, de pe Aviatorilor, funcţionează în intervalul orar 10:00 – 22:00 şi de aici vă puteţi comanda mâncare specific orientală şi bucătăria tradiţională.

Poesia este localizat la Aviatorilor nr 76, pe Primăverii şi este o locaţie de fine dining, cu un aspect romantic, iar restaurantul serveşte mâncăruri cu specific pescăresc, intalienesc şi din bucătăria mediteraneană. Este deschis de luni şi până duminică, de la 12:00 la 23:00.

Ganesha Caffe Victoriei
Ganesha Caffe Victoriei

Grano se află la strada Puţul lui Zamfir nr 40 din Floreasca, aici veţi mânca preparate din bucătăria italiană, oricând în intervalul orar 11:00 – 22:00.

5ENSI de pe Bulevardul Aviatorilor nr 8A serveşte mâncare din bucătăria internaţională, în intervalul orar de la 8:30 la 00.

De sărbători, restaurantele îşi deschid uşile pentru clienţi. Acolo sunt organizate mese festive şi programul lor se prelungeşte de fiecare dată până dimineaţa.

Citeşte şi:
Ce salarii au angajații care lucrează la restaurantele Spartan. Cu cât îi plătește, de fapt, Ștefan Mandachi
Ce salariu are un shaormar supervizor la restaurantele Calif

Alte restaurante cu scoruri bune, unde puteţi mânca în Bucureşti:

  • Ganesha Caffe – Barbu Văcărescu, Strada Barbu Văcărescu 71, Floreasca, București, program luni- joi 10:00 – 2:00, vineri – sâmbătă 10:00 – 3:00, duminică 10:00 – 2:00
  • Guava, Navigatorilor, Floreasca, Bucureşti, program luni-duminică 10:00 – 23:30
  • Vatra Neamului, Calea Bucureşti Baloteşti, nr 29, program 11:00 – 23:00
  • Amzei Brasserie, str d. I. Mendeleev 14, Piaţa Romană, program luni-duminică, 9:00 – 22:00
  • Reper by Ess, Calea Victoriei 176, Piața Romană, București, program de luni până duminică de la 10:00 la 22:00