Păcuraru Stelian Știri 23.04.2022 09:00

Ce salarii au angajații care lucrează la restaurantele Spartan. Cu cât îi plătește, de fapt, Ștefan Mandachi

Ce salarii au angajații care lucrează la restaurantele Spartan. Cu cât îi plătește, de fapt, Ștefan Mandachi

Ștefan Mandachi este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România. Este activ pe rețelele de socializare, se implică în cauze umanitare, iar lanțul de shaormerii ”Spartan” îi aduce cel mai consistent venit dintre toate afacerile sale.

Mandachi a devenit cunoscut la nivel național atunci când a inaugurat, în mod simbolic, 1 metru de autostradă în România. Originar din Iași, afaceristul a dat o adevărată lovitură cu lanțul ”Spartan”, pe care a reușit să-l francizeze și în afara granițelor.

Ce salarii au angajații care lucrează la restaurantele Spartan

În acest moment, în România sunt peste 70 de locații Spartan. Cele mai multe sunt în București, dar există o prezență foarte bună și în alte orașe precum Cluj sau Timișoara.

Chiar dacă afacerea îi merge excelent, Ștefan Mandachi nu se poziționează în rândul afaceriștilor care-și răsplătesc extraordinar angajații. Salariile pe care le oferă celor care lucrează sau au lucrat în shaormeriile Spartan sunt mai degrabă mici, în comparație cu nivelul economic din România. Salariu shaormeria Calif!

De exemplu, un simplu lucrător în bucătărie este remunerat cu salarii între 1.500 și 1.900 lei, în timp ce un casier nu primește mai mult de 2.000 lei. Salarii shaormeria Dristor!

Sumele ceva mai mari le primesc cei care ocupă funcții de conducere în magazin. De exemplu, un asistent manager va încasa în jur de 3.000 lei, în timp ce un șef de locație ar putea avea un venit net lunar care să ajungă spre 3.500 sau 3.700 lei.

În acest moment, conform datelor disponibile pe site-ul companiei, Spartan este prezent în 28 de orașe din România și are în jur de 650 de salariați. La capitolul clienți, afacerea dezvoltată de Ștefan Mandachi anunță că peste 30.000 de români mănâncă zilnic din shaormeriile Spartan.