Gabriela Dinu Știri 17.01.2022 14:30

Pro TV a „rupt” tot cu Survivor România! Câte milioane de oameni s-au uitat la emisiune

Pro TV a

Survior România a debutat în forţă la Pro Tv şi, aşa cum era de aşteptat, postul din Pache Protopopescu a fost lider detaşat de audienţă.

Milioane de români au fost curioşi să-i vadă la treabă pe cei 24 de concurenţi şi răbdarea le-a fost satisfăcută cu jocuri de excepţie, adrenalină şi chiar un mic scandal în echipa Faimoşilor.

Ce audienţă a avut Pro TV la debutul Survivor România?

Primul joc a fost unul spectaculos, cu Faimoşii şi Războinicii plini de ambiţie şi determinare, hotărţi să dea totul încă din primul minut. Faimoşii au condus la început, dar Războinicii au revenit tare din urmă şi la finalul zilei au câştigat cu scorul de 10 la 8.

În intervalul 19:58 – 22:57, Pro TV a fost lider de piaţă incontestabil. Conform rezultatelor de specialitate, publicul naţional, cu vârstele cuprinse între 21 şi 54 de ani au scos un rating de 14,3 puncte şi o cotă de piaţă de 35,7. Paradoxal, pe locul doi a fost chiar postul de unde Pro TV „a furat” Survivor, Kanal D, la o diferenţă covârşitoare. Aceştia au avut 6,1 puncte de audienţă şi o cotă de 15,1% de share, adică Pro TV şi-a învins la o distanţă uriaşă opoentul.

Minutul de aur a fost înregistrat la 20:22, când peste 3,3 milioane de telespectatori au urmărit cu sufletul la gură competiţia Survivor România.

Survivor România de-abia a început şi aventura continuă. Show-ul prezentat de Daniel Pavel se difuzează şi luni, şi marţi, începând cu ora 20:30. Doar duminica începe de la 20:00.

Citeşte şi:
Ramona Crăciunescu: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, ocupație, venituri – Concurent Survivor România 2022
TJ Miles: CV, vârstă, înălțime, greutate, nume real, afaceri – Concurent Survivor 2022

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Republica Dominicană în această seară şi dacă Pro TV va reuşi să ţină steagul audienţei sus şi pentru a doua seară consecutiv.

În lupta pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro au intrat 24 concurenţi, 12 Războinici şi 12 Faimoşi, după cum urmează:

La Faimoşi participă Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, Radu Itu, CRBL, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niţă, Laura Giurcanu, TJ Milles, Andreea Tonciu şi Roxana Ciuhulescu. De partea cealaltă, pentru echipa Războinicilor au fost angrenaţi în luptă Elena Matei, Liviu Mihalca, Relu Pănescu, Ionuţ Popa, Alex Delea, Ana Dobrovie, Blaze, Angela Forero, Alexandru Nedelcu, Ştefania Ştefan, Alexandra Duli şi Ramona Crăciunescu.