Gabriela Dinu Știri 01.02.2022 12:22

Ramona Crăciunescu: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, ocupație, venituri – Concurent Survivor România 2022

Ramona Crăciunescu: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, ocupație, venituri - Concurent Survivor România 2022

Ramona Crăciunescu este, poate, cea mai nonconformistă participantă a Survivor România. Are 35 de ani, este de profesie curier, şi are o mulţime de pasiuni extreme.

Ramona le pune probleme şi bărbaţilor, care cu siguranţă că mulţi ar face un pas înapoi când ar vedea ce hobby-uri are. Căci din curierat îşi asigură veniturile, dar marea sa pasiune este, de departe, cascadoria.

Cine este şi din ce face bani Ramona Crăciunescu?

Adoră să călătorească, este pasionată de motoare şi adrenalină, de aceea are şi ea o motocicletă Suzuki de 1000 cc, pe care o conduce mândră prin toată ţara şi cu care se fotografiază ori de câte ori are ocazia.

Este căsătorită de mai mulţi ani şi are un băieţel pe care îl venerează. Graţie pasiunilor sale, Ramona este de părere că va putea să depăşească orice obstacol care i se va pune în cale în jungla din Republica Dominicană.

De calităţile sale fizice nu se îndoieşte nimeni, căci se vede pe trupul său că este pregătită şi are anduranţă. Rămâne de văzut, însă, cât va reuşi să ducă dorul, stând departe de soţul şi băieţelul său,

Legătura neştiută dintre Ramona Crăciunescu şi Bobonete din Las fierbinţi

– Într-un videoclip distribuit pe site-urile sale de socializare, Ramona le-a arătat prietenilor săi imagini cu Mihai Rait şi Mihai Bobonete, celebrii actori din emisiunea de succes, Las fierbinţi, de la Pro TV.
– aceasta a filmat un spot publicitar alături de cei doi actori, dar şi de o vedetă de la Antena 1, este vorba despre chef Sorin Bontea.

Survivor România debutează duminică, 16 ianuarie la Pro TV. Se va difuza duminica, de la ora 20:00, precum şi luni şi marţi, după Ştirile Pro TV, începând cu ora 20:30. La start sunt pregătiţi 24 de concurenţi, 12 Războnici şi 12 Faimoşi, care vor să pună mâna pe marele premiu, în valoare de 100.000 de euro.

Date Biografice Ramona Crăciunescu: înălțime, greutate

Nume complet: Ramona Crăciunescu
Data naşterii: 1987
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: căsătorită
Greutate: 60 kg
Înălţime: 1,70 m

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: