Gabriela Dinu Știri 07.01.2024 14:34

Ștefania Ștefan: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, ocupație, venituri – Concurent Survivor România 2024

Ștefania Ștefan: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, ocupație, venituri - Concurent Survivor România 2024

Ştefania Ştefan este unul dintre cei 10 concurenţi din echipa Războinicilor de la Survivor România 2024, după ce a mai participat şi în urmă cu doi ani la emisiune.

Aceasta a fost cooptată din nou în emisiune, alături de alţi nouă concurenţi, precum Alex Delea, Iancu Sterp, Relu Pănescu, Robert Moscalu, Andrei Ciobanu, Lola Crudu, Alexandra Duli, Maria Lungu şi Maria Chiţu.

Ştefania Ştefan, pasionată de jocuri şi sporturi

Până vom ajunge să aflăm câştigătorul marelui premiu din 2024, de la Survivor, haideţi să aflăm mai multe despre concurenţii din acest sezon.

Ştefania Ştefan s-a născut în comuna Lupeni din judeţul Hunedoara, dar s-a mutat în Timişoara, acolo unde locuieşte şi în prezent. Cu o pasiune arzătoare pentru sporturile de iarnă, Ştefania este o fată atipică, având pasiuni specifice mai mult băieţilor.

Detalii neştiute despre Ştefania Ştefan, de la Survivor

– Pentru că pe lângă sportul în sala de forţă pe care îl practică cu rigurozitate, este pasionată şi de gaming şi se laudă cu asta pe site-urile de socializare, unde le arată prietenilor săi diverse tutoriale şi moduri de luptă în jocurile pe care le practică.
– Ştefania Ştefan este absolventă a Facultăţii de Matematică şi Informatică dinc adrul Universităţii de Vest din Timişoara şi este implicată într-o relaţie serioasă de mai mulţi ani.
– Survivor România debutează cu noul sezon pe Pro TV pe data de 16 ianuarie. Emisiunea prezentată de Daniel Pavel, pe care Pro TV l-a luat la pachet cu show-ul de la Kanal D, se va difuza de trei ori pe săptămână, duminica de la ora 20:00 şi lunea şi marţea, începând cu orele 20:30.

Filmările au început deja şi concurenţii au luat contact cu probele de foc din Republica Dominicană. Andreea Tonciu a fost fotografiată urlând în timpul unui joc, iar Elena Chiriac, finalista Ferma, a fost surprinsă plângând. Fanii aşteaptă cu sufletul la gură să vadă ce se va întâmpla în primul episod.

Date Biografice Ştefania Ştefan: înălțime, greutate

Nume complet: Ştefania Ştefan
Data naşterii: 1997
Locul naşterii: Lupeni, Hunedoara, România
Partener: iubit
Greutate: 60 kg
Înălţime: 1,72 m

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:
Ana Dobrovie
Angela Forero
Alexandru Nedelcu