Gabriela Dinu Știri 28.02.2023 12:06

Petrișor Ruge: CV, vârstă, înălțime, greutate, cu câți bani îl plătește Andreea Bălan

Petrișor Ruge: CV, vârstă, înălțime, greutate, cu câți bani îl plătește Andreea Bălan

Petrişor Ruge este dansatorul Andreei Bălan şi unul dintre cei mai buni prieteni ai cântăreţei. S-a născut pe 8 aprilie 1987 la Oradea. Are 33 de ani şi este necăsătorit, dar s-a iubit vreme de mai mulţi ani cu gimnasta Sanda Izbaşa, de care s-a despărţit.

S-a născut într-o familie simplă, mai are o soră, pe nume Ana Maria, şi un frate care se numeşte Gheorghe. A crescut şi studiat la Oradea, acolo unde a absolvit cursurile Facultăţii de Inginerie Electrică de la Universitatea Oradea.

Ce scrie în CV-ul lui Petrişor Ruge?

În 2008, Petrişor Ruge făcea furori la emisiunea Dansez pentru tine, de la Pro TV, acolo unde participa alături de Andreea Bălan. Prestaţia lor a cucerit juriul şi publicul şi au pus mâna pe marele premiu în valolare de 60.000 de euro.

Petrişor era cooptat apoi în baletul emisiunii, după care participa în Mexic, alături de Andreea Bălan, la competiţia Dacing around the world, acolo unde au reprezentat România. S-a zvonit că cei doi au o relaţie de dragoste, însă au infirmat, iar la scurt timp Petrişor Ruge s-a cuplat cu Sandra Izbaşa, iar Andreea Bălan cu George Burcea, tatăl fetiţelor sale.

Petrişor Ruge şi Andreea Bălan, la Dansez pentru tine, Pro TV
Petrişor Ruge şi Andreea Bălan, la Dansez pentru tine, Pro TV

A devenit instructor de zumba şi a dezvoltat o relaţie specială cu Andreea Bălan. Artista şi-a completat show-ul muzical cu reprezentaţii complexe de dans alături de nimeni altul decât Petrişor Ruge, partenerul său perfect din ringul de dans. Şi în prezent colaborarea acestora este una de succes. Andreea Bălan îl plăteşte pe Petrişor în funcţie de evenimentele pe care le au împreună şi, conform surselor din anturajul artistei, acesta ar avea o remuneraţie de 500 de euro de concert.

Date Biografice Petrişor Ruge: înălțime, greutate

Nume complet: Ruge Petrişor
Data naşterii: 8 aprilie 1987
Locul naşterii: Oradea
Parteneră: singur
Greutate: 70 kg
Înălţime: 1,75 m

A avut şi coronavirus, dar dansatorul s-a vindecat imediat, fără sechele. S-a infectat chiar de la filmările pentru Revelionul lui Dan Negru de la Antena 1.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Liviu Vârciu
Cabral
Mircea Badea
Tuba Buyukustun