Gabriela Dinu Știri 29.03.2021 23:10

Tuba Buyukustun: vârstă, familie, CV, biografie, filmografie, salariu

Tuba Buyukustun: vârstă, familie, CV, biografie, filmografie, salariu

Tuba Buyukustun este una dintre cele mai talentate şi apreciate actriţe din Turcia. A re 38 de ani şi s-a făcut remarcată prin rolurile avute în serialele „Asi” și „Ihlamurlar Altında„.

Tuba este născută pe 5 iulie 1982, la Istanbul. Avea preferinţe artistice încă din copilărie şi pentru că era pasionată de pictură primul job pe care l-a avut a fost în domeniu, la un studio de artă.

Cine e actriţa Tuba Buyukustun şi ce scrie în CV-ul ei?

A absolvit şcoala Dogus, una extrem de celebră şi apreciată din Istanbul, apoi a studiat la Universitatea de Arte Plastice Mimar Sinan din Istanbul, unde s-a specializat în design vestimentar. Cu o înălţime de 1.73 m, Tubu Buyukustun a cochetat şi cu modelingul şi a devenit imaginea unor branduri puternice, precum Pantene, MaximumCart, Kremini, Molped și altele.

Filmografia Tubaiei Buyukustun: Sultan Makami, Gyulizar, Çemberimde Gül Oya, Aşk Yolu, Sinav, Babam ve Oğlum, Ihlamurlar Altında, Gönülçelen, 20 Dakika, melodrama Yüreğine Sor, Kara Para Aşk, Orman, Rüzgarin Hatiralari, Cesur ve Güzel, Dar Elbise sau Rochia îngustă, Istanbul Kirmizisisi sau Istanbulul roșu, Daha Fazla sau Mai mult.

Graţie interpretărilor sale de succes, Tuba a fost premiată în repetate rânduri cu distincţiile de Cea mai bună actriţă, Actriţa anului sau cea mai elegantă actriţă.

Date Biografice Tuba Buyukustun: înălțime, greutate

Nume complet: Tuba Buyukustun
Data naşterii:5 iulie 1982
Locul naşterii: Istanbul
Parteneră: divorţată
Greutate: 57 kg
Înălţime: 1,73 m

Tuba Buyukustun a legat relaţii pe platourile de filmare şi asta s-a aflat, chiar dacă ea a vrut sau nu să recunoască. Timp de doi ani s-a iubit cu Bulent Inal, era chiar partenerul său din serialul Ihlamurlar Altında, după care s-a îndrăgostit de Sami Saidan, un producător lângă care a stat alţi doi ani.

A mai avut o relaţie cu Murat Yildirim, dar destinele şi le-a unit cu un altul, un actor pe nume Onur Saylak, alături de care a jucat în Heartbreaker.

S-au căsătorit în 2011, iar la un an distanţă au devenit părinţi de gemene, având două fetiţe superbe, pe nume Maya şi Toprak. Căsnicia nu a fost una de durată, iar în 2017 au divorţat. Între timp, a mai fost văzută cu alţi bărbaţi, însă nu a confirmat niciodată zvonurile despre posibilele relaţii, încercând să ţină totul departe de ochii curioşilor.

Atunci când vine vorba despre partea profesională şi salariu, e bine de ştiut că Tuba îşi negociază onorariile pentru fiecare producţie în parte, iar sumele au crescut exponenţial în ultimii ani, graţie notorietăţii căpătate pe parcursul timpului.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:
Andy Popescu
Selly
Mihai Bendeac
Mihai Voropchievici