Ioana Filipescu Vedete 23.04.2022 12:57

Daniel Pavel: CV, Biografie, vârstă, înălțime, afaceri, avere, familie – Salariu la Pro TV

Daniel Pavel: CV, Biografie, vârstă, înălțime, afaceri, avere, familie - Salariu la Pro TV

Daniel Pavel prezintă, pentru a doua oară, consecutiv, ”Survivor România”, emisiune ce s-a mutat, cu acest al treilea sezon, de la Kanal D la Pro TV. Trecere făcută la noua televiziune și de prezentator.

Cine este Daniel Pavel, cel care a ajuns să facă parte din proiectul filmat în Republica Dominicană? Ce salariu primește la Pro TV, ce vârstă are, avere, familie?

Daniel Pavel: vârstă, salariu Pro TV

Daniel Pavel are 45 de ani și a decis să părăsească postul de televiziune Kanal D pentru cel din ”Pache Protopopescu”. Cu siguranță, partea financiară a jucat rolul ei care, probabil, ewste mai mare decât la Kanal D. Cum a răspuns Pavel la întrebarea lui Cătălin Măruță?

„Am auzit niște chestii frumoase apropo de salariile de la PRO. Este un salariu super-satisfăcător. Eu rămân ce am fost, un romantic”, a fost răspunsul lui Daniel Pavel, în podcastul lui Cătălin Măruță. Se pare că ar fi vorba despre 20.000 de euro pentru toată filmarea emisiunii.

Daniel Pavel: CV, Biografie, vârstă, înălțime, afaceri, avere, familie – Salariu la Pro TV

Date Biografice Daniel Pavel: înălțime, greutate

Nume complet: Daniel Pavel
Data naşterii: 8 septembrie
Vârstă: 45 de ani
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: divorțat
Greutate: 79 kg
Înălţime: 1,80 m

Daniel Pavel: familie, fiu, divorț

Daniel Pavel, prezentatorul de la ”Survivor”, are un băiat în vârstă de 17 ani, Antoniu Constantin, născut pe 17 ianuarie, pe care Anca, fosta soție, i l-a dăruit. Daniel are, însă, o relație foarte bună cu fiul, dar și cu mama lui. ”S-a născut pe 17 ianuarie, e un copil astral, dacă îmi permite… Nu știu cum să exprim cât de multe am pentru el. Am senzația că el a venit să ne așeze viețile”, avea să spună Daniel Pavel, în podcastul lui Măruță.

Daniel Pavel s-a despărțit și de iubită

Nu mai puțin de șapte ani de relație bifase Daniel Pavel alături de iubita lui, Mariana, ba chiar o ceruse și de soție, numai că drumul lor s-a bifurcat.

Daniel Pavel a fost cel care a pus punct relației. „Priorități și opțiuni de viitor diferite ne-au plasat pe drumuri separate, pe Marina și pe mine, astfel încât nu mai formăm o pereche. Se întâmplă în viața noastră, a tuturor, ca realitatea să ne pună în fața unor alegeri.

Marina a fost și este pentru mine o rara avis, iar anii petrecuți împreună au fost plini de trăiri speciale, am adunat amândoi o mare de experiențe, emoții și amintiri comune, care ne-au îmbogățit viața amândurora”, era anunțul prezentatorului de la ”Survivor România”.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: