Gabriela Dinu Știri 01.04.2023 10:12

Mihaela Brazdeș: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Digi 24

Mihaela Brazdeș: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Digi 24

Mihaela Brazdeş este una dintre prezentatoarele jurnalelor TV de la Digi 24. Are 27 de ani şi a intrat în presă chiar la RCS RDS, în 2014.

Pe vremea când avea doar 21 de ani, aceasta se angaja ca reporter la Digi 24. Este din Galaţi şi a studiat Jurnalismul la facultatea din oraşul natal. Înainte de a se muta în Bucureşti, la staţia centrală a Digi 24, Mihaela Brazdeş a lucrat la unul dintre posturile locale de televiziune din Galaţi.

Unde a mai lucrat Mihaela Brazdeş până să vină la Digi 24

După ce a terminat facultatea, a venit vântul schimbării şi avea să vină în Capitală, de dragul postului de reporter la Digi 24. Ulterior, şefii de la ştiri au promovat-o pe Mihaela şi, din reporter, a devenit una dintre prezentatoarele principalelor jurnale de ştiri ale zilei.

Mihaela Bradeş îşi ţine iubitul secret sau este atât de necunoscut încât…nu există. Un lucru, însă, este cert, angajata Digi 24 este de o maximă discreţie în ceea ce priveşte viaţa personală şi, până acum, nu s-a arătat cu nicio prezenţă masculină în spaţiul public.

Este pasionată de citit şi drumeţii alături de prieteni, de aceea aceste sunt cele două hobby-uri pe care le practică ori de câte ori este liberă şi timpul îi permite.

Date Biografice Mihaela Brazdeş: înălțime, greutate

Nume complet: Mihaela Brazdeş
Data naşterii: 1993
Locul naşterii: Galaţi
Partener: necăsătorită
Înălţime: 1,72 m
Greutate: 54 km

„În timpul liber îmi place foarte mult să citesc, să mă bucur de natura și să fac sport. Mă ajută să îmi limpezesc mintea, iar acest lucru este vital pentru a putea face față valului de informații zilnice”, povesteşte Mihaela Brazdeş pentru Digi24.ro.

La fel ca în majoritatea instituţiilor de presă din România, la Digi 24 angajaţii sunt remuneraţi în funcţie de experienţa pe post sau în branşă. De aceea, Mihaela Brazdeş ar avea, conform surselor din Digi, un salariu în valoare de aproximativ 2000 de euro pe lună.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Ioana Ciurlea
Cătălin Petre
Cătălin Nunu
Alexandra Albu