Gabriela Dinu Vedete 14.09.2023 11:33

Marilena Hagi: CV, Biografie, vârstă, înălțime, avere, afaceri, familie

Marilena Hagi: CV, Biografie, vârstă, înălțime, avere, afaceri, familie

Marilena Hagi este soţia marelui Gică Hagi de peste 27 de ani. Cei doi au împreună doi copii, pe Ianis Hagi (23 de ani), cel care a devenit fotbalist, asemenea tatălui său, şi Kira Hagi (26 de ani), care este actriţă.

Marilena şi Gheorghe Hagi s-au întâlnit undeva la începutul anilor 2000, la o petrecere a unor prieteni. S-au plăcut şi şi-au dat întâlnire la un restaurant. Marilena a povestit cum a decurs totul:

Cine este, de fapt, Marilena, soţia lui Gheorghe Hagi?

„M-a invitat la restaurantul Select. Deşi eram îngrozitor de timidă, încă de la început m-am simţit în largul meu lângă el. Asta pentru că îmi semăna în multe privinţe. Şi el era timid, ca şi mine. (…) Eram studentă în anul II şi venea să mă ia de la facultate.

Îşi parca maşina pe o străduţă îndepărtată, ca să nu ne vadă cineva sau să afle părinţii mei. Totuşi, n-am rezistat prea mult şi i-am spus surorii mele cu cine am ieşit. Am pastrat amândouă secretul până la prima mea ieşire în public alături de Gică. Era o petrecere machidonească. Toata lumea a fost surprinsă. Nu ştiau de unde am răsărit”, povestea Marinela, într-o discuţie cu Revista Viva.

Date Biografice Marilena Hagi: înălțime, greutate

Nume complet: Hagi Marilena
Data naşterii: 14 noiembrie 1970
Locul naşterii: Constanţa
Partener: Gheorghe Hagi
Greutate: 55 kg
Înălţime: 1,60 m

Gică Hagi tocmai divorţase de prima lui soţie, iar la patru ani de la separare a luat-o acasă pe Marilena. Este o femeie de afaceri, care înregistrează venituri serioase din business-urile pe care le administrează cu succes de mai mulţi ani. „Aceasta se ocupă de afacerea lui Ianis Hagi din Bucureşti, o agenţie de publicitate al cărui administrator a fost numit chiar ea. Totodată, este asociat al firmei Hagi Sport SRL, care deţine Hotelul Iaki, din Mamaia.

Marilena Hagi este o prezenţă discretă, foarte rar apare la evenimente şi atunci cu o ţinută extrem de serioasă. Este mama a doi copii de excepţie şi soţia celui considerat de mulţi a fi cel mai bun fotbalist român din toate timpurile.

Puţini ştiu că Marilena mai are o soră, pe nume Luminiţa, care este căsătorită cu cel mai bun prieten al lui Gică Hagi şi partener din perioada când a activat în fotbal, Gică Popescu.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: