Ioana Filipescu Vedete 26.08.2022 17:20

Kira Hagi: vârstă, biografie, înălțime, greutate, salariu, avere, surse de venit

Kira Hagi: vârstă, biografie, înălțime, greutate, salariu, avere, surse de venit

Kira Hagi are 26 de ani și este actriță. Avea să părăsescă România, pentru a studia actoria la Academia de Teatru si Film „New York”, din Las Vegas, una dintre cele mai bune școli de practică în producția de film. Avea să studieze chiar și la Londra, o perioadă.

Fata ”Regelui” și a Marilenei Hagi debuta în actorie în anul 2014, când a jucat în filmul de dragoste “Bucureşti, te iubesc”, unde a avut rolul principal. Talentul ei a fost atunci remarcat de cunoscutul actor, George Mihăiță.

Kira Hagi biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Kira Hagi

Data nașterii: 31 martie 1996

Vârsta: 26 de ani

Locul nașterii: Barcelona

Înălțime: 1,60

Greutate: 54 de kg

Părinți: Gheorghe Hagi și Marinela Hagi

Frați: Iannis

Kira Hagi, ”furată” de actorie de mică

Actoria i-a plăcut de la o vârstă fragedă fetiței lui Gică Hagi, cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor. De aceea, juca în piese de teatru de când era pe băncile școlii. Și la scenarii s-a băgat, chiar dacă era doar o puștoaică. „Am început să scriu scenarii de mică, actoria a fost o parte din viața mea până când am realizat că vreau să o practic ca pe o meserie”, avea să povestească Kira Hagi.

A trecut peste dorința tatălui ei, care o îndruma, pe atunci, către tenis. „Am făcut și eu sport, am făcut și fotbal. Am făcut și tenis, mi-a plăcut foarte mult, dar n-a fost pentru mine”, spune Kira.

Kira Hagi, carieră în teatru și cinematografie

Kira Hagi jucat în scurt-metrajele “București, te iubesc” (2014) și “Fragile” (2017). A jucat și în piese de teatru, ba a avut rolul principal în piesa “Martha. Povestea romanțată a unei prințese”, care s-a ținut pe scena sălii de teatru a Colegiului Național Sfântul Sava din București. Nu a avut emoții, a fost dezinvoltă, a schimbat stările rapid, a plâns, a zâmbit și a tremurat de emoție pentru rolul personajului Martha Bibescu.

Filmul „Între chin și amin”, al regizorului Toma Enache, despre tortura din închisorile comuniste și prigoana politică din cei mai negri ani ai regimului, a fost piatra de încercare a Kirei și s-a descurcat foarte bine.

Kira Hagi, salariu zero lei!

Sursele de venit ale fiicei lui Gică Hagi sunt din rolurile pe care le interpretează în diferite filme, dar și din teatru. Dar Kirei îi place să muncească și gratis. S-a întâmplat în urmă cu un an, când s-a înhămat să prezinte o rubrică săptamânală la postul Aleph News.

I s-a propus să lucreze și în televiziune, fiind atrasă de proeictul „Smart is the new cool”, care promovează inițiativele speciale ale tinerilor din România. „Herculane Project”, semnat de arhitecți si urbaniști tineri, care încearcă să reabiliteze o cladire istorică din stațiunea Băile Herculane, loc inclus în patromoniul UNESCO, a fost primul proiect al Kirei.