Gabriela Dinu Știri 17.02.2023 22:52

Adriana Stere: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Familie, Salariu la Pro TV

Adriana Stere: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Familie, Salariu la Pro TV

Adriana Stere este o jurnalistă cunoscută de la Pro TV, unul dintre cei mai vechi corespondenţi ai postului. S-a născut pe 25 septembrie 1982, în Mangalia. A urmat cursurile Liceului Teoretic Callatis din acelaşi oraş, apoi s-a mutat în Bucureşti, unde a absolvit cursurile Universităţii Media.

A ajuns la Pro TV în 2002 şi nu a mai plecat de atunci. Conform surselor din Pro TV, aceasta ar avea ca şi corespondent o remuneraţie lunară de 2.000 de euro. Pe 23 mai 2014, Adriana Stere s-a căsătorit cu Vali, alesul inimii sale şi au făcut schimb de nume de familie. Adriana s-a numit de atunci Iovi Stere şi soţul său la fel.

Adriana Stere CV

Adriana este una dintre mămicile eroine din showbiz-ul nostru, căci are patru copii şi urmează să-l aducă pe lume pe al cincilea. Corespondentul Pro TV a rămas pentru a cincea oară însărcinată după ce s-a străduit cu tratamente şi mari eforturi, reuşind să rămână gravidă, în cele din urmă, după o fertilizare în vitro.

Cuplul Iovi Stere are deja o fetiţă şi trei băieţi, dintre care doi sunt gemeni, şi deja s-au gândit la numele fetiţei din burtică încă. O vor boteza Iris Adriana şi va avea un nume de floare şi numele mamei sale. „E cel mai dorit copil. S-a întâmplat după doi ani de eforturi. Este o fertilizare, nu prima încercare, dar cea norocoasă. Însă, este o sarcină cu risc. Eu știu să fac cel mai bine știri și copii”, a povestit Adriana Stere.

Date Biografice Adriana Stere: înălțime, greutate

Nume complet: Stere Iovi Adriana
Data naşterii: 25 septembrie 1982
Locul naşterii: Mangalia
Partener: Valentin Iovi Stere
Greutate: 50 kg
Înălţime: 1,60 m

Adriana Stere s-a vaccinat anti-COVID în faza a doua, fără să îi fie teamă de vaccin pentru bebeluşa din burtică. Ba chiar a făcut şi haz de necaz şi a poreclit-o pe micuţa Iris „Coviduţa”:

Adriana Stere la vaccin, însărcinată cu Iris. Sursa foto: Facebook
Adriana Stere la vaccin, însărcinată cu Iris. Sursa foto: Facebook

Fetița noastră va veni pe lume “blindată”, iar eu voi merge să o nasc știind că mă apăr pe mine și îi apăr pe alții… Și nu am tras sfori, nici n-am sărit peste rând. Păzea! Curând aterizează Coviduța 😍”, a scris Adriana, alături de fotografia cu ea însărcinată primindu-şi doza de vaccin.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Diana Enache
Roxana Hulpe
Cabral
Daniel Niţoiu