Gabriela Dinu Știri 09.05.2023 13:07

Cătălin Radu Tănase: CV, Biografie, Vârstă, Greutate, Înălțime, Familie, Salariu la Pro TV

Cătălin Radu Tănase: CV, Biografie, Vârstă, Greutate, Înălțime, Familie, Salariu la Pro TV

Cătălin Radu Tănase este unul dintre cei mai vechi reporteri de la Pro TV şi unul dintre cei mai cunoscuţi corespondenţi de la noi din ţară.

S-a născut pe 29 ianuarie 1973 şi primul job pe care l-a avut era la Radio România Tineret, pe când avea doar 15 ani, în clasa a IX-a de liceu. Asta se întâmpla în 1993, după ce găsea anunţul de angajare într-un ziar.

Ce scrie în CV-ul lui Cătălin Radu Tănase, de la Pro TV?

A schimbat mai mute publicaţii, până într-o zi, când în 1994 ajungea la canal 31 şi fura câteva din tainele televiziunii. A făcut de toate şi a învăţat câte puţin din toate, jurnalism, actorie, un picuţ de cinema. De atunci, ajungea în Pro TV, acolo unde lucrează şi în prezent. A făcut munca de teren ani la rând, până când a fost nevoit să facă o operaţie dificilă pe coloana vertebrală şi şefii l-au trimis la ştirile matinale, prezentate pe atunci de Iulia Vântur.

Cătălin Radu Tănase a fost prezent la toate evenimentele majore din ţară şi din lume. De aici se trăgea, probabil, şi porecla pe care o primise de la Cronica Cârcotaşilor „Cătălin Radu Dezastre”, căci oriunde se întâmpla o nenorocire, corespondentul Pro TV îşi făcea apariţia şi transmitea de la faţa locului.

Date Biografice Cătălin Radu Tănase: înălțime, greutate

Nume complet: Cătălin Radu Tănase
Data naşterii: 29 ianuarie 1973
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: divorţat
Greutate: 78 kg
Înălţime: 1,85 m

Cătălin a fost căsătorit cu Oana Constantinescu, marea sa iubire din liceu, alături de care are şi o fiică, pe nume Carina Alexandra. În 2008, cei doi şi-au spus adio, căci relaţia nu mai mergea, chiar dacă fetiţa lor avea doar 3 anişori. Dacă ea şi-a refăcut viaţa cu Ştefan Orfescu, un soslist de la noi, nu la fel se poate spune şi despre Cătălin Radu Tănase.

Dacă viaţa sa sentimentală nu este una înlforitoare, nu la fel se p0oate spune şi despre cea profesională. Căci şi acum, la 20 de ani de la înfiinţarea Pro TV-ului, Cătălin Radu Tănase este pe baricade şi este cel mai cunoscut şi experiementat reporter special de la noi. De aceea, şefii i-au oferit un salariu lunar de 7.000 de euro.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Diana Enache
Roxana Hulpe
Cabral
Daniel Niţoiu