Gabriela Dinu Știri 17.02.2023 22:52

Diana Enache: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Familie, Salariu la Pro TV

Diana Enache: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Familie, Salariu la Pro TV

Diana Enache este prezentatoarea ştirilor de la ora 13:00, de la Pro TV. Bruneta a mai lucrat în presă până să ajungă în postul de pe Pache Protopopescu, la Realitatea TV (din 2006).

A fost reporter pentru matinalul postului, apoi a primit şi rubrica „Rezervat pentru disear”, ce se difuza în jurnal. Totodată, Diana Enache a prezentat spectacolul de la Sibiu, Capitală Europeană şi Realitatea All Inclusive. Până în anul 2012, aceasta a avut ştirile de prânz de la Realitatea, difuzate între orele 14 şi 16.00.

Ce scrie în CV-ul Dianei Enache, de la Pro TV?

Din 2012, a făcut pasul către Pro TV şi acolo a rămas, alternând jurnalele în funcţie de dorinţele producătorilor. Conform surselor din Pro TV, Diana Enache ar avea un salariu lunar de 4.000 de euro. De când e în Pro, Diana Enache a avut o singură, pauză, însă, în perioada în care a fost însărcinată, în 2014. Diana Enache este căsătorită cu un regizor pe nume Adrian Horobeţ, cu care are un băieţel, pe nume Tomas. Toată ceremonia a avut loc în mare secret, în luna octombrie a anului 2019. Socrul Dianei Enache este şi el celebru, fiid actor la Teatrul Constantin Tănase.

Povestea Dianei este una extrem de simplă şi o spune chiar ea: „După 3 ani, am dat o raită prin Bucureşti, cu gândul să las o casetă şi un CV pe undeva, pe la Resurse Umane, la Pro Tv, singura televiziune la care mă uitam. Am avut un interviu cu directorul ştirilor de la acea vreme, care mi-a spus: ‘vino de mâine!’.

Date Biografice Diana Enache: înălțime, greutate

Nume complet: Enache Horobeţ Diana
Data naşterii: 1977
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: Adrian Horobeţ
Greutate: 53 kg
Înălţime: 1,65 m

După 3 ani de reporterie, într-o dimineaţă, pe la 10.00, directorul actual al ştirilor m-a sunat şi mi-a spus: ‘Crezi că poţi să intri la prânz, să prezinţi ştirile, pentru că toţi ceilalţi prezentatori au muncit non-stop şi sunt epuizaţi?!’. Apoi, a ramas Andreea Esca însărcinată, a doua oară, şi … s-a făcut loc. Aceasta este povestea mea, simplă şi reală.”

Diana Enache este una dintre prezentatoarele cu o viaţă privată ţinută departe de ochii curioşilor, vrea să fie un om simplu, să stea departe de lumina reflectoarelor. Despre soţul ei se ştie că l-a cunoscut şi apoi a cucerit-o la o cină cât se poate de tradiţională cu…varză călită: „Nu mă consider vedetă. Am o meserie extraordinară, adevărat. Da, mi-ar fi plăcut să fiu actriţă. Sunt, oricum, cam în aceeaşi zonă. Obişnuiesc să spun că “am spectacol” atunci când întru în jurnal. Nu cu public în faţa mea, dar cu zeci de mii de perechi de ochi dincolo de camera“, spune Diana.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Oana Andoni
Monica Dascălu
Cosmin Stan
Andreea Marinescu