Ioana Filipescu Vedete 11.05.2022 14:05

Loredana Groza: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie, venituri

Loredana Groza: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie, venituri

Cântăreață, în primul rând, compozitoare, femeie de afaceri, actriță, dansatoare, jurată la Vocea României, X Factor, Next Star… Este vorba despre Loredana Groza, una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc.

Nici trei anișori nu împlinise Loredana Groza cand a început să fredoneze. Era un semn, iar peste ani, fata din Onești devenea una dintre cele mai ”tari” cântărețe din România, având un timbru vocal specific.

Loredana Groza, remarcată la 14 ani

Când avea 14 ani, a participat la faza națională a concursului Cântarea României, de la Focșani, unde avea să fie remarcată de Dumitru Moroșanu și Zsolt Kerestely. Imediat au chemat-o la București, pentru preselecția concursului Steaua fără nume, Nu avea vârsta legală, ar fi trebuit 17, dar i-a ”fentat” pe organizatori. A concurat cu Ramona Bădescu și Camelia Florescu și a ieșit învingătoare.

Doi ani mai târziu, se impunea la Festivalul de Muzică Ușoară de la Mamaia. Era cea mai tânără participantă și câștigătoare din istoria Festivalului. Cariera ei a fost ascendentă. A compus și a cântat melodii memorabile, câștigând numeroase premii. A jucat în seriale și filme TV.

Date biografice Loredana Groza: înălțime, greutate

Data nașterii: 10 iunie 1970
Vârstă: 51 de ani
Locul nașterii: Onești (județul Bacău)
Nume întreg: Loredana Groza
Înălțime: 1,63 m
Greutate: 56 de kg
Partener: Andrei Bonea, soț
Copii: Elena Boncea

Loredana Groza: afaceri, venituri

Loredana Groza practică unul dintre cele mai mari tarife, dar merită toți banii. Spre exemplu, pentru a cânta la o nuntă, artista percepe nu mai puțin de 10.000 de euro. Și nu duce lipsă de invitații.

Iar pentru un concert, tariful se duce până la 12.500 de euro.

De asemenea, Loredana Groza încasează sume frumușele și din ”rolurile” de la show-urile tv, Vocea României, X Factor sau Next Star.

Loredana Groza: familie, copii

Loredana Groza și Andrei Boncea, soțul ei, pătrează cum nu se poate mai bine flacăra iubirii. Cei doi au un mariaj de 23 de ani, timp în care nimin nelalocul lui nu s-a întâmplat între ei. Secretul relației longevive?

”Să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a povestit Loredana Groza.

Cei doi au o fiică, Elena, în vârstă de 23 de ani. „Trăiesc alături de Elena viața ei, dar și viața mea de mamă. Descopăr prin ea lucruri noi despre cum generația ei folosește tehnologia sau ce muzici ascultă… Descopăr iubirea prin ochii ei, dar cred că e important să aibă alegerile ei, să descopere lumea în felul ei”, avea să dezvăluie artista.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Tibi Clenci
George Tănase
Andrei Ciobanu