Ioana Filipescu Știri 03.10.2023 13:13

Lavinia Tîrzianu: CV, biografie, ocupație, familie, sursă de venit

Lavinia Tîrzianu: CV, biografie, ocupație, familie, sursă de venit

Lavinia Tîrzianu a făcut istorie la Etno TV, cu ”Folclorul sub lupă”, dar acum s-a reprofilat și este prezentatoare la emisiunea galelor RXF. A fost căsătorită timp de 10 ani, dar relația nu a mai mers și, implicit, s-a ajuns la divorț. Și-a găsit, de curând iubirea, iar noul bărbat din viața ei a și cerut-o de soție.

Cei doi s-au cununat religios chiar de Crăciun, la o biserică veche din Capitală, ctitorită în anul 1700.

Date biografice Lavinia Tîrzianu: înălțime, greutate

Nume complet: Lavinia Mihaela Tîrzianu

Data nașterii: 9 ianuarie 1992

Locul nașterii: Constanța

Vârsta: 31 de ani

Înălțime: 1,75 m

Greutate: 59 de kg

Copii: Ingrid Patricia (5 ani), Matias Patrick (7 ani)

Lavinia Tîrzianu, prezentator la RXF

Lavinia Tîrzianu lucrează acum la galele RXF, fiind prezentatoarea emisiunii de pe YouTube, alături de Ionuț ”Pitbull” Atodiresei. Dar celebră ajungea în urmă cu mai mulți ani, de când a început să prezinte ”Folclorul sub lupă”, de la Etno TV.

Lavinia a avut, de când era o copiliță, harul televiziunii. La vârsta de 13 ani, s-a ”înhămat” la primul job, promoter la o firma de iaurturi, fiind înaltă și vorbăreață. Evident, cu acordul părinților. Colaborarea a durat nu mai puțin de cinci ani.

În perioada de liceu, a lucrat voluntar la un centru destinat copiilor cu deficiențe, dar și voluntar la închisoarea de la Poarta Albă. Studiase, timp de patru ani, Psihologia.

Pentru că s-a dovedit a fi o tânără serioasă și punea suflet în tot ceea ce făcea, Lavinia a fost angajată ca învățător la  Edu&Care Afterschool.

Etno TV i-a făcut cu ochiul într-o toamnă, când avea să înceapă anul școlar. Intra ca asistent la acea televiziune. Iar traseul ei urma să fie ascendent.

A prezentat emisiuni cu Văru Săndel, cu Valentin Sanfira, regretatul Jull și Georgel Nucă. ”Dimineți cu cântec”, Matinali și populari”, Bingo Mania cu Văru`” sunt câteva dintre emisiunile prezentate de Lavinia Tîrzianu.

A și fost concurentă în diferite emisiuni, cum ar fi Totul pentru dragoste și Guess my age.

Drumul ei a trecut pe la Antena 1, Kanal D, iar acum s-a oprit la RXF.

Lavinia Târzianu își asigură venitul din salariul de la RXF, dar și din reclamne

Lavinia Târzianu a făcut TeleShopping la două branduri de cremă Versace și suc aloe vera, de unde s-a ales cu ceva bănișori. A continuat să facă reclame, dar sursa de venit este, la momentul actual, din salariul pe care-l încasează de la galele RXF, acolo unde prezintă emisiunea de pe YouTube.

De asemenea, Lavinia mai câștigă și din drepturi de autor la prezentări de spectacole în sezon.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Tibi Clenci
George Tănase
Andrei Ciobanu
Ramona olaru