Gabriela Dinu Știri 17.05.2023 10:44

Lavinia Pârva: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri, tarife

Lavinia Pârva: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri, tarife

Lavinia Pârva este o cunoscută cântăreaţă de la noi, care s-a făcut remarcată la începutul carierei sale prin intermediul pictorialelor incendiare. În prezent este căsătorită cu Ştefan Bănică Jr, căruia i-a dăruit un băieţel, pe Alexandru.

Lavinia s-a născut pe 24 noiembrie 1984, la Timişoara, şi are 38 de ani. Atunci când s-a lansat în muzică, Lavinia făcea parte din excentrica trupă Spicy, care era extrem de apreciată atât de femei, cât şi de bărbaţi.

Cum s-a făcut remarcată Lavinia Pârva, soţia lui Ştefan Bănică Jr?

Trupa Spicy nu a rezistat pentru prea mult timp, dar Lavinia Pârva şi-a văzut de cariera solo şi de modeling.

A câştigat numeroase titluri ca model, dintre care cele mai importante sunt Miss Timişoara în 2000 şi Miss Litoral în 2001 şi a fost imaginea câtorva case majore de modă din România de la începutul anilor 2000.

În 2013, după ce Ştefan Bănică Jr divorţa de Andreea Marin, Lavinia se cupla cu el şi la ceva timp rămânea pentru prima dată însărcinată. Lavinia Pârva are o relaţie bună cu ceilalţi doi copii ai lui Ştefan Bănică, Violeta (din timpul relaţiei cu Andreea Marin)  şi pe Radu Ştefan Bănică. Cel din urmă a intrat şi el în lumea showbiz-ului românesc, după ce s-a înscris la Te cunosc de undeva, de la Antena 1.

Date Biografice Lavinia Pârva: înălțime, greutate

Nume complet: Lavinia Pârva
Data naşterii: 24 noiembrie 1984
Locul naşterii: Timişoara
Partener: Ştefan Bănică Jr
Înălţime: 1,70 m
Greutate: 53 kg

Lavinia Pârva a avut de tras pentru a reveni la silueta dinainte de sarcină. Cântăreaţa s-a îngrăşat enorm şi nu puţini erau cei care credeau că nu va mai ajunge la greutatea pe care o avea la începutul carierei. Ei bine, cu multă ambiţie, regim, mişcare şi tratamente corporale, Lavinia a reuşit să slăbească şi să aibă din nou o siluetă de invidiat.

Lavinia Pârva, pe vremea când era însărcinată
Lavinia Pârva, pe vremea când era însărcinată

Lavinia Pârva a intrat şi în lumea afacerilor, după ce şi-a deschis un mic business online de vânzare de haine, alături de o bună prietenă.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Cristina Neagu
Brigitte Pastramă
Teo Trandafir
Oreste Teodorescu