Gabriela Dinu Vedete 09.08.2022 12:18

Laurette Atindehou: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, nume real, avere, afaceri

Laurette Atindehou: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, nume real, avere, afaceri

Laurette Atindehou participă la cel de-al treilea sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă, de la Antena 1 şi va putea fi văzută de patru ori pe săptămână, începând cu data de 11 august 2022.

Laurette, pe numele său real Atindehou Nignon Laurette Innocencia, s-a născut pe 28 decembrie 1983, la Brăila, are 38 de ani şi este de profesie model şi dimensiuni aproape de perfecţiune, 87-62-90.

Ce scrie în CV-ul lui Laurette Atindehou şi cum o cheamă pe ea, de fapt?

Are o înălţime de 1,78 şi 53 de kilograme. Are o fetiţă pe nume Serena Louise Maria şi s-a despărţit de tatăl ei, iar în prezent trăieşte o relaţie de dragoste cu Magaye Gueye, un fotbalist controversat care a activat şi în România.

Laurette este absolventă a Facultăţii de Drept, din Galaţi, însă nu a profesat niciodată în domeniu. În prezent, îşi câştigă existenţa din contractele de imagine, Instagram, televiziune şi are propriul business, un salon de masaj. De la Antena 1, pentru participarea la emisiunea Splash! Vedete la apă, Laurette încasează un salariu în valoare de 1000 de euro pentru fiecare apariţie din emisiune.

Date Biografice Laurette Atindehou înălțime, greutate

Nume complet: Atindehou Nignon Laurette Innocencia
Data naşterii: 28 decembrie 1983
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: Magaya Gueye
Greutate: 52 kg
Înălţime: 1,78 m

Participarea în această emisiune este o adevărată provocare pentru Laurette, care îi povesteşte lui Răzvan Fodor la filmări cum era să moară înecată, pe vremea când avea doar 7 ani. Din fericire pentru ea, a fost resuscitată în timp util:

„Când aveam vârsta de 7 ani, am avut o întâmplare foarte neplăcută cu apa. A venit ambulanța, a trebuit să mă resusciteze… și îmi este foarte frică de apă. Deci, nu am nicio problemă: m-am aruncat cu parapanta, am făcut tot felul de chestii, doar că îmi este foarte frică de apă. (…)“, i-a declarat Laurette lui Răzvan Fodor.

Mama lui Laurette este româncă iar tatăl său este de origine benineză. A fost părăsită de cel din urmă în copilărie şi s-au regăsit după ani buni şi au încercat să reia relaţia.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Bănel Nicoliţă
Nick de la N&D
Irina Ceban Irisha