Gabriela Dinu Vedete 07.02.2023 17:45

Kamara: CV, vârstă, familie, biografie, avere, afaceri – concurentă Survivor România

Kamara: CV, vârstă, familie, biografie, avere, afaceri – concurentă Survivor România

Kamara este un cântăreţ român, care face parte din trupa Alb Negru. S-a născut pe 19 februarie 1976, în Bucureşti, acesta are şi origini greceşti, prin intermediul mamei sale. În prezent, acesta face parte din echipa Faimoşilor de la Survivor România.

Bunicul său a fost ministru în Guineea Franceză, iar numele său complet este Kamara Ghedi. Acesta a participat la Eurovision în 2007, alături de Andrei Ştefănescu, colegul său de scenă, dar şi de Todomondo.

Ce făcea Kamara, înainte să ajungă la Survivor România?

Aceştia au obţinut locul al 13-lea pentru România, după ce s-au prezentat cu piesa Liubi, Liubi, I Love You. Este fost jucător de fotbal, a activat la Universitatea Cluj, iar mai târziu s-a angrenat în Naţionala Artiştilor, câştigând numeroase premii.

Kamara locuieşte în Drumul Taberei şi a urmat cursurile Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării de la Universitatea Bucureşti. A luat parte inclusiv la Campionatul Mondial din Franţa, din 2000, destinat studenţilor.

„Mi-e sete de tine”, „Colegi de cameră”, „Lasă-te iubită”, „ELA”, „Ia-mă așa” și „Pierzători”, „Taci inimă” sunt câteva din piesele pe care Kamara le cântă alături de Andrei Ştefănescu, în trupa Alb Negru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KAMARA (@kamara_albnegru)

Câţi copii are Kamara de la Alb Negru

Acum, Kamara a acceptat provocarea Survivor România, în special pentru a încerca să pună mâna pe marele premiu, în valoare de 100.000 de euro. „Tati, dacă te duci la Survivor, ai grijă să nu te îmbolăneşti acolo. Eu o să am grijă să fiu Leon”, a fost mesajul pe care Kamara spune că i l-a transmis fiul său, atunci când a aflat că va merge în Republica Dominicană.

Dacă ar reuşi să pună mâna pe acei bani, pentru Kamara ar fi mană cerească. Fiul său este grav bolnav, suferind de un fel de paralizie cerebrală, şi încă de când s-a născut băieţelul, cântăreţul s-a luptat pentru a strânge bani de tratament şi intervenţii chirurhicale. Leon este rodul iubirii dintre Kamara şi Oana, cei doi s-au cunoscut pe internet şi s-au căsătorit în mare secret.

Kamara, alături de Oana, fosta soţie
Kamara, alături de Oana, fosta soţie

„Nu era la termen să nască, a făcut-o mai devreme cu o lună, deşi nu avea nimic, nu i s-a rupt apa, nu a căzut dopul, nu a avut contracţii, nimic, nimic. Totul a fost făcut acolo, din păcate, la spitalul din Constanţa. Ea nu avea voie să nască natural, trebuia să o facă prin cezariană. Apoi nu l-au pus nici la incubator, iar Leon a făcut un stop cardio-respirator când l-a alăptat şi de aici problemele. Fiindcă el s-a născut sănătos, numai că era micuţ. Aceea ar fi ziua când aş vrea să ajung. Pe 24 mai, seara, pentru că pe 25 a născut, pe la 6 dimineaţa”, a povestit Kamara despre băieţelul său.

Cum a ajuns Kamara la Survivor România?

Dragostea dintre ei nu a ţinut prea mult şi au divorţat. Oana s-a apucat de videochat pentru a strânge bani pentru a-şi ajuta băieţelul care a avut nevoie, de-a lungul timpului, de o mulţime de o operaţii. Kamara mai are un copil, o fată, dintr-o relaţie din adolescenţă. Numele ei este Ştefania Sara şi are 23 de ani.

Cântăreţul a fost prima rezervă a celor de la Pro TV pentru situaţia în care membri din echipa Faimoşilor vor părăsi competiţia. S-a întâmplat chiar după primul consiliul de eliminare, când Gheboasa s-a cerut acasă, motivând că nu s-a putut adapta condiţiilor grele din Republica Dominicană, şi că îşi doreşte foarte mult să ajungă acasă, la soţie, pentru a încerca să devină părinţi.

Cu cine a venit Kamara la Survivor?

Şi nu a fost singura plecare de la Survivor, căci şi Maria Constantin a plecat la cererea publicului, care a votat ca ea să meargă acasă. Imediat ce aceştia au plecat acasă, în ediţia care a urmat la Pro TV a fost adus Kamara, pentru a-i întări pe Faimoşii slăbiţi de cele două eliminări total neaşteptate.

Surpriza a făcut că atât Kamara, cât şi cealaltă concurentă nouă apărută în emisiune, Andreea Ciomag, s-au prezentat direct în exil. Acolo se aflau Ionuţ Iftimoaie şi Andreea Moromete. „Dacă aș ști deja ce urmează, n-ar mai avea farmec. E ca în viață. Sunt Kamara! Mă cunoașteți din trupa Alb Negru. Am venit la Survivor pentru băiatul meu, Leon, în primă instanță. Pentru mine mai puțin”, a fost mesajul lui Kamara, când a sosit în tabăra exilului.

Kamara biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Kamara Ghedi
Data nașterii: 19 februarie 1976
Vârsta: 47 de ani
Locul nașterii: Bucureşti
Parteneră: divorţat