Gabriela Dinu Survivor Romania 14.01.2023 15:31

De ce a fost eliminată Maria Constantin de la Survivor România? Ce a zis iubitul când a aflat

De ce a fost eliminată Maria Constantin de la Survivor România? Ce a zis iubitul când a aflat

Maria Constantin a fost primul concurent care a părăsit Survivor România, după doar câteva zile în competiţie. Aceasta a fost nominalizată în consiliul pentru eliminare de la Pro TV, iar fanii au votat-o să plece acasă.

A fost o premieră în istoria show-ului pentru că a fost prima dată când doi concurenţi din aceeaşi echipă au părăsit Republica Dominicană. Pe lângă Maria Constantin, care a plecat acasă la cererea publicului, a fost eliminat şi Gheboasă.

Ce a zis soţul Mariei Constantin, când a aflat că a fost eliminată de la Survivor 2023?

Sau auto-eliminat, mai bine, deoarece le-a cerut tuturor colegilor să-l nominalizeze spre eliminare la consiliu, apoi după ce s-a aflat rezultatul voturilor, acesta a cerut din nou să plece acasă. Nu s-a mai întâmplat până acum ca un concurent să se ceară acasă, însă a motivat că nu se regăseşte în acest joc şi preferă să se întoarcă lângă soţie, pentru a concepe un copil.

Revenind la Maria Constantin, aceasta nu a fost tocmai pe placul fanilor, care nu au mai vrut să o ţină în competiţie. „Când am venit aici, cu siguranță am fost mânată de o motivație. Vroiam să-mi demonstrez mie că pot mult mai mult de atât, că sunt mult mai puternică de atât. Cu siguranță, când voi ajunge acasă voi aprecia și mai mult mâncarea, voi aprecia oamenii mai mult și cred că, cel mai important lucru, mă voi aprecia pe mine mai mult”, a spus Maria după eliminare, regretând că a plecat mult prea devreme pentru a putea demonstra ceea ce îşi propusese, atunci când a acceptat provocarea Survivor.

Ionuţ Iftimoaie a vrut să scape de Maria Constantin de la Survivor

Aceasta nu a uitat, însă, să taxeze un coleg din echipa Faimoşilor, pe Ionuţ Iftimoaie, cel care a dorit să scape de ea şi a nominalizat-o pentru eliminare: „Este o experiență scurtă, dar eu am simțit-o destul de lugă aici. Cred că ar fi mult să spun că plec supărată pe Ionuț, că el m-a nominalizat. Eu am învățat că uneori oamenii buni pierd. Eu sunt bucuroasă că am rămas același om bun și cumva am făcut față acestei competiții, chiar și pentru o săptămână. Karma se întoarce”, a fost reacţia puţin ameninţătoare a Mariei la adresa lui Iftimoaie.

Maria Constantin, alături de Robert Stoica. Sursa foto: Facebook
Maria Constantin, alături de Robert Stoica. Sursa foto: Facebook

Robert Stoica, iubitul Mariei de peste trei ani, se bucură de faptul că aceasta se va întoarce acasă, mai ales că la începutul emisiunii a realizat că nici ea nu prea pare să se regăsească în acest format de emisiune: „După ce a plecat, am văzut că îmi este greu fără ea. Obișnuința…am stat 3 ani de zile numai împreună. Prima zi nu am văzut-o chiar așa bine, se vedea că era foarte emoționată. I-a părut rău că părăsește competiția, ar fi vrut să demonstreze mai mult și s-a și văzut că a evoluat de la o emisiune la alta”, a spus iubitul cântăreţei în emisiunea lui Cătălin Măruţă,

Survivor România se vede la Pro TV şi pe Voyo, în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.