Gabriela Dinu Vedete 01.11.2022 08:52

Jorge: CV, vârstă, nume real, familie, surse de venit

Jorge: CV, vârstă, nume real, familie, surse de venit

Jorge este un cântăreţ din România, pe numele său real George Papagheorghe. Este născut pe 22 iunie 1982 la Constanţa şi, pe lângă muzică, mai este şi dansator şi prezentator de televiziune.

Ultima emisiune prezentată de acesta este România dansează, care s-a difuzat începând cu luna martie a anului 2013. A devenit cunoscut în 2003, după ce a participat la emisiunea de tip concurs Popstars, care se difuza pe Pro TV. A făcut apoi parte din trupa Cocktail, în care mai cântau şi Mihai Dăscălescu, Sandrina Agape, Raluca Coman, și Teodora Vasu. Doi ani mai târziu, formaţia s-a destrămat, iar Jorge şi-a continuat cariera solo.

Cine este Jorge şi ce scrie în CV-ul lui?

În sezonul 10 al celei mai iubite emisiuni care s-a difuzat vreodată la Pro TV, Dansez pentru tine, Jorge şi-a făcut apariţia alături de partenera sa. Nu au avut însă un parcurs de excepţie şi au fost eliminaţi înainte să ajungă în finală.

A copilărit la Marea Neagră şi a început să cânte după ce l-a auzit pe tatăl său, care mergea la nunţi, ca solist. A cântat şi la pian, însă studiile nu le-a făcut în domeniul muzicii. Este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti, specializarea de Managementul Afacerii.

Date Biografice Jorge: înălțime, greutate

Nume complet: George Papagheorghe
Data naşterii: 22 iunie 1982
Locul naşterii: Constanţa, România
Partener: Silviu Ţolu
Înălţime: 1,68
Greutate: 75 kg

Jorge a fost căsătorit în trecut cu Alina Laufer, iar din 2012 cei doi s-au separat. Un an mai târziu, se căsătorea cu Ramona Prodea, în ciuda faptului că între ei este o diferenţă considerabilă de vârstă, blondina fiind mai mare cu 10 ani. Aceasta deţine o companie de IT, care lucrează internaţional, şi face o mulţime de bani.

Jorge are trei copii, pe Karina, în vârstă de 8 ani, din prima căsătorie, cu Alina Laufer, pe Ilinca, care este fata soţiei sale şi pe David, băieţelul făcut cu Ramona.