Gabriela Dinu Vedete 07.02.2023 17:47

Jorge: CV, vârstă, nume real, familie, surse de venit – concurent Survivor 2023

Jorge: CV, vârstă, nume real, familie, surse de venit - concurent Survivor 2023

Jorge este un cântăreţ din România, pe numele său real George Papagheorghe. Este născut pe 22 iunie 1982 la Constanţa şi, pe lângă muzică, mai este şi dansator şi prezentator de televiziune. Acesta face parte din echipa Faimoşilor de la Survivor România 2023.

Ultima emisiune prezentată de acesta este România dansează, care s-a difuzat începând cu luna martie a anului 2013. A devenit cunoscut în 2003, după ce a participat la emisiunea de tip concurs Popstars, care se difuza pe Pro TV. A făcut apoi parte din trupa Cocktail, în care mai cântau şi Mihai Dăscălescu, Sandrina Agape, Raluca Coman, și Teodora Vasu. Doi ani mai târziu, formaţia s-a destrămat, iar Jorge şi-a continuat cariera solo.

Cine este Jorge şi ce scrie în CV-ul lui?

În sezonul 10 al celei mai iubite emisiuni care s-a difuzat vreodată la Pro TV, Dansez pentru tine, Jorge şi-a făcut apariţia alături de partenera sa. Nu au avut însă un parcurs de excepţie şi au fost eliminaţi înainte să ajungă în finală.

A copilărit la Marea Neagră şi a început să cânte după ce l-a auzit pe tatăl său, care mergea la nunţi, ca solist. A cântat şi la pian, însă studiile nu le-a făcut în domeniul muzicii. Este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti, specializarea de Managementul Afacerii.

Jorge, căsătorit cu o femeie celebră din România

Jorge a fost căsătorit în trecut cu Alina Laufer, iar din 2012 cei doi s-au separat. Un an mai târziu, se căsătorea cu Ramona Prodea, în ciuda faptului că între ei este o diferenţă considerabilă de vârstă, blondina fiind mai mare cu 10 ani. Aceasta deţine o companie de IT, care lucrează internaţional, şi face o mulţime de bani.

Jorge are trei copii, pe Karina, în vârstă de 8 ani, din prima căsătorie, cu Alina Laufer, pe Ilinca, care este fata soţiei sale şi pe David, băieţelul făcut cu Ramona.

Deja regretă că a acceptat să meargă la Survivor România?

Imediat după ce a fost introdus de Daniel Pavel, prezentatorul show-ului de la Pro TV, ca fiind parte din echipa Faimoşilor, Jorge a oferit şi primele declaraţii, pline de emoţii. Deja stresat la gândul că va sta departe de casă, de familie şi la ce probe îl aşteaptă în Republica Dominicană, Jorge a declarat:

“Sunt sigur pe mine când spun că am fost total inconștient să accept această provocare. De asta sunt foarte sigur. De ce nu sunt sigur este acea parte din mine care nu o cunosc, pentru că nu am accesat-o până acum. N-am stat în condiții atât de grele, nu m-am dus atât de mult la extrem, deși am avut tot felul de experiențe, dar așa ceva nu am mai trăit și sunt sigur că probabil o să iasă și balaurul din mine. S-ar putea să accesez o altă variantă de Jorge…Sper să nu mă sperii eu pe mine, darămite pe ceilalți.

Eu zic să îmi iau o vacanță așa prelungită la Survivor, vreo 5 luni dacă se poate, până în finală….și 20 de săptămâni cât stau acolo să fie ca o vacanță. Pentru mine, eu asta îmi doresc. Eu când mă gândesc la Dominicană, pentru că merg aproape în fiecare an acolo, pentru mine înseamnă party, distracție, piscină, all-inclusive. Acum o să fie cu totul altceva”, a spus Jorge.

Rămâne de văzut cât de bine va reuşi să se descurce în competiţia în care va avea adversari cu nume grele. Pentru că echipa Faimoşilor va exista în concurs până la un moment dat, în apropierea finalei va fi fiecare pe cont propriu şi unul singur va fi ales marele supravieţuitor şi va pleca acasă cu cei 100.000 de euro, de la Pro TV.

Date Biografice Jorge: înălțime, greutate

Nume complet: George Papagheorghe
Data naşterii: 22 iunie 1982
Locul naşterii: Constanţa, România
Parteneră: Ramona Prodea
Înălţime: 1,68
Greutate: 75 kg

Detalii neştiute despre Jorge

  • a mai fost căsătorit, Alina Laufer, soţia lui Elan Laufer i-a fost consoartă timp de mai mulţi ani. Au împreună o fată
  • s-a recăsătorit cu o afaceristă, cu 10 ani mai în vârstă decât el, au împreună un băieţel şi ea mai are un copil dintr-o altă căsnicie
  • numele său real este George Papagheorghe, dar s-a făcut remarcat cu numele de scenă Jorge
  • face bani frumoşi din propriul business, pe care l-a lansat chiar în vremea pandemiei. Vinde pijamale de lux şi succesul nu a întârziat să apară chiar în perioada în care oamenii au stat cel mai mult în casă, izolaţi de coronavirus. A fost timingul perfect, iar Jorge vinde şi în prezent o pereche de pijama la preţul de până în 900 de lei.

Când începe, de fapt, Survivor România?

Cu echipa Faimoşilor deja anunţată, Daniel Pavel şi-a informat fanii şi cu privire la data exactă când va lua startul marea competiţie de la Pro TV. Este, de departe, cel mai iubit show difuzat de Pro TV, iar anunţul a fost făcut chiar în finala de la Vocea României 2023. Ei bine, concursul din Republica Dominicană va începe pe 9 ianuarie la Pro TV. Pe lângă Jorge, din echipa Faimoşilor mai fac parte şi: DOC, Gheboasă, Maria Constantin, Ionuţ Iftimoaie, Sebastian Dobrincu, Remus Boroiu, Ştefania Stănilă, Bianca Patrichi, Ada Dumitru, Carmen Grebenişan şi Vica Blochina.