Gabriela Dinu Vedete 14.09.2023 19:05

Ramona Prodea: CV, biografie, ocupatie, salariu, familie, copii

Ramona Prodea: CV, biografie, ocupatie, salariu, familie, copii

Ramona Prodea este soţia lui Jorge, cunoscut cântăreţ şi prezentator TV de la noi din ţară. Are 50 de ani şi, în ciuda diferenţei de vârstă (fiind cu 10 ani mai mare decât cel cu care îşi împarte viaţa), Ramona nu lasă să se vadă asta.

Despre Ramona Prodea am aflat cu toţii la scurt timp după ce Jorge a divorţat de prima sa soţie, care acum se numeşte Alina Laufer. Spunem acum deoarece a luat numele actualului soţ după căsătorie şi anume Ilan Laufer. Ramona este femeie de afaceri şi chiar oamenii mai critici din fire au spus că Jorge nu se uită la vârstă pentru că Ramona nu se uită la bani atunci când vine vorba de el. Dar sunt pure răutăţi, dacă judecăm după felul în care arată Ramona. În mare fel, adică 🙂

Cine este Ramona Prodea?

Formează unul dintre cele mai iubite cupluri de la noi din ţară, iar în vara acestui an au sărbătorit 9 ani de când şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu.

Că tot vorbeam despre afaceri şi bani mai devreme, de acolo a pornit şi relaţia lor, căci Ramona Prodea şi Jorge au avut iniţial legături de business şi mai apoi amoroase.

Câţi copii au Ramona şi Jorge?

„Relația noastră a fost una de business la început și nici nu se punea problema de a fi împreună dar să ne mai și căsătorim. Uite că am ajuns la 7 ani de căsnicie, unde nimeni nu credea că vom ajunge, cu mai multă iubire, respect și recunoștință că ne-am întâlnit și am creat o familie. Cred că iubirea necondiționată și respectul stau la baza unei relațîi solide”, povestea Jorge, soţul Ramonei Prodea.

Cei doi au împreună şi un băieţel, în vârstă de 5 ani, dar familia lor este mai numeroasă de atât. Asta pentru că fiecare mai are câte o fată din mariajele anterioare. Este vorba despre Karina, fiica de 13 ani a lui Jorge cu Alina, prima soţie, şi Ilinca, în vârstă de 21 de ani, pe care Ramona Prodea a făcut-o cu primul soţ. Familia lor are cinci membri şi chiar dacă nu se pot vedea zilnic, atunci când merg în vacanţe şi ies în oraş cu toţii arată real ca o familie fericită şi unită.

Ramona Prodea este milionară, fiind manager regional pentru Europa de Esr şi zona Adriatică la o companie de IT şi aduce acasă bani frumoşi din această meserie.