Gabriela Dinu Filme & Seriale 21.09.2022 07:50

Cine sunt actorii din serialul Clanul, de pe Pro TV

Cine sunt actorii din serialul Clanul, de pe Pro TV

Clanul este un serial produs şi difuzat de Pro TV, care a apărut pe 19 septembrie 2022. Printre actorii celebri care au fost distribuiţi în roluri importante se numără Carmen Tănase, George Mihăiţă, dar sunt şi alte personaje la început de drum în ale actoriei, aşa cum este Theo Rose, de exemplu.

În continuare vom afla care este lista completă a actorilor care au primit roluri în serialul Clanul, de la Pro TV. În vara care a trecut, Theo Rose a făcut o schimbare importantă din viaţa ei. În primul rând, a intrat şi în actorie, ea fiind oricum un artist extrem de talentat şi apreciat în România.

Ce actori joacă în serialul Clanul, difuzat pe Pro TV

Odată cu schimbarea profesională a venit şi schimbarea majoră în cea personală, căci pe platourile de filmare l-a cunoscut pe producător, actorul Anghel Damian. N-a mai contat că ambii erau implicaţi în relaţii serioase de mai mulţi ani, s-au cuplat, se iubesc, şi au renunţat la trecut.

Adică, Theo Rose s-a despărţit de Alex Leonte, nepotul celebrului Nea Mărin de la Antena 1, iar Damian a renunţat la relaţia pe care o avea cu Lia Bugnar. Aceasta din urmă este în continuare colegă cu Anghel şi Theo pe platourile de filmare de la serialul Clanul, căci şi ea a fost distribuită într-un rol.

Citeşte şi:

Lista completă a actorilor din serialul Vlad. Cine sunt, de fapt, aceștia în viața reală

Dar să lăsăm mondenităţile şi să discutăm despre restul actorilor. În roluri principale joacă Denis Hanganu şi Marian Olteanu, care transpun povestea a doi fraţi, ce au fost despărţiţi în copilărie şi atunci când ajung la maturitate ajung delincvenţi.

Theo Rose, după cum v-am spus, şi-a făcut astfel debutul în actorie, George Mihăiţă îl interpretează pe Bebe Măcelaru, un interlop cunoscut, iar soţia sa din film este nimeni alta decât Jojo – Cătălina Grama. Pe lângă numele anterior amintite, în acest serial mai joacă şi Carmen Tănase, Mădălina Craiu, Șerban Pavlu, George Ivașcu, Codin Maticiuc, Cătălin Nicolau, Constantin Dogioiu, Sergiu Costache, Vladimir Drăghia, Alice Halpert, Silviu Mircescu, Eduard Trifa, Cătălina Grama, Filip Munteanu și Bogdan Farcaș.