Gabriela Dinu Știri 09.10.2022 11:06

Cand incepe noul sezon Imperiul Leilor in 2023 la Pro TV

Cand incepe noul sezon Imperiul Leilor in 2023 la Pro TV

Imperiul Leilor este o emisiune produsă şi difuzată de Pro TV, care a apărut pentru prima dată pe 12 februarie 2020. În 2023 este aşteptat deja sezonul cu numărul patru şi din rândurile următoare veţi afla detalii despre acesta.

Emisiunea specială pentru investitorii la început de drum a fost nominalizată la diverse premii de specialitate şi chiar a câştigat premiile TV Mania, în 2021, şi Radar de Media 2022, pentru cel mai bun reality show cu oameni obişnuiţi.

Când apare sezonul 4 din Imperiul Leilor, în 2023

Sezonul 1, apărut pentru prima dată în 2019, a adus la start cinci juraţi cu o experienţă uriaşă în business, în diverse domenii. Dragoş Petrescu, acţionar la City Grill, Mohammad Murad, preşedintele Phoenicia Group, Daniela Marişcu, Cristian Oneţiu şi Monica Cadogan. Din sezonul al doilea, startup-ul s-a modificat şi au apărut în scenă Cristina Bâtlan, fondatoarea brand-ului românesc Musette, Bogdan Micu, un IT-ist, şi Dan Şucu, fondator Mobexpert. Au ieşit atunci din arenă Daniela Marişcu, Cristian Oneţiu şi Monica Cadogan.

Sezonul al treilea a adus alte două nume noi, păstrându-i în juriu pe Dan Şucu, Dragoş Petrescu şi Cristina Bâtlan. Pro TV a inovat din nou şi l-a adus pe Sebastian Dobrincu, dar şi pe Wargha Enayati.

Sebastian Dobrincu a fost adevărata surpriză a sezonului trecut, fiind la 20 de ani unul dintre cei mai tineri milionari din Silicon Valey. Povestea sa de viaţă este una interesantă şi s-a lăsat de şcoală pentru a face bani din programare, colaborând printre altele cu Spotify, Facebook şi Tik Tok.

Pro TV încă nu a anunţat ce planuri are cu juriul sezonului 4, însă un lucru e clar, surprizele vor continua cu siguranţă. Data de lansare oficială încă este păstrată secretă de către producătorii din Pache Protopopescu, dar ştim că emisiunea va apărea din nou pe TV în luna februarie 2023. Rămâne de văzut şi care va fi data exactă şi ziua de difuzare.