Păcuraru Stelian Știri 11.04.2022 08:15

Iuliana Beregoi: CV, vârstă, înălțime, familie, venituri din Youtube

Iuliana Beregoi: CV, vârstă, înălțime, familie, venituri din Youtube

Iuliana Beregoi este una dintre cântărețele cu mare priză la public în România. Se bucură de un succes masiv în rândul adolescenților și a dat lovitura cu mai multe hit-uri care au fost ascultate masiv pe Youtube și difuzate pe mai toate radiourile din țară.

”Vina mea” sau ”Cum sună liniștea” sunt doar două dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe internet. Iuliana Beregoi este urmărită doar pe Instagram de peste 1,2 milioane de fani și este considerată de specialiștii din social media drept unul dintre influencerii cu mare putere de convingere pe zona publicului tânăr.

Iuliana Beregoi: CV, vârstă, înălțime, familie, venituri din Youtube

Canalul de Youtube al Iulianei Beregoi are 924.000 de abonați, iar orele de vizionare pe care aceștia le fac la clipurile postate acolo îi rotunjesc consistent veniturile tinerei artiste.

Conform datelor obținute din site-urile de specialitate, doar din Youtube Iuliana Beregoi câștigă aproape 5.000 de euro în fiecare lună. La asta se mai adaugă parteneriatele plătite de pe Instagram sau TikTok, iar bugetul este completat, odată cu ridicarea restricțiilor, și cu prestațiile din concertele la care este solicitată.

Date Biografice Iuliana Beregoi: înălțime, greutate

Nume complet: Iuliana Beregoi
Data naşterii: 13 iulie 2004
Locul naşterii: Orhei, Republica Moldova
Partener:
Greutate: 48 kg
Înălţime: 1.60 m

Cariera Iulianei Beregoi a început încă de la vârsta de 10 ani, atunci când a participat la Next Star, show-ul cu copii de la Antena 1. Patru ani mai târziu, Iuliana susținea deja primul concert la Sala Palatalui, pentru ca, mai apoi, să apară în serialul ”Lara”, film destinat copiilor.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Luis Lazarus
Oana Cuzino
Alex Dima