Gabriela Dinu Știri 02.01.2023 14:38

George Buhnici: CV, vârstă, înălțime, familie, copii și biografie

George Buhnici: CV, vârstă, înălțime, familie, copii și biografie

George Buhnici este un jurnalist român, pasionat de tehonologie, recunoscut în mare parte pentru perioada în care a lucrat la cel mai cunoscut trust de presă din România, Pro TV.

George Buhnici s-a născut pe 6 martie 1981, iar 39 de ani măsoară 1.73 cm. Este căsătorit cu Lorena Buhnici, cu care are două fete. Este din Timişoara şi acolo şi-a finalizat studiile universitare, în cadrul Universităţii de Vest, specializarea fiind de Jurnalistică şi Relaţii Publice. Din 1999, adică încă din primul an de facultate, s-a angajat la Mix Media Group, acolo unde a fost corespondent de ştiri la radio şi prezentator.

Cine este, de fapt, George Buhnici?

Ajungea la Antena 1 apoi, în 2003, unde a stat mai bine de un an, pe postul de corespondent. A semnat, apoi, cu concurenţa, iar în perioada 2003 – 2007 a lucrat la Pro TV ca reporter cu camera ascunsă pe subiecte legate de infrastructură, investigaţii, IT şi făcea corespondenţe pe evenimentele majore naţionale şi internaţionale. George Buhnici se laudă că din 2007 a creat singurul segment „iLikeIT” de pe piaţa tech, care din 2011 şi până în 2019 a fost numărul 1 pe piaţă.

Atunci când vorbeşte despre el, George Buhnici se recomandă ca fiind jurnalist, blogger şi pasionat de orice are motor. De asta s-a ocupat şi la Pro TV, până anul trecut, când colaborarea s-a încheiat brusc: ”Sunt onorat că am putut realiza atât de mult la PRO TV. Sunt recunoscător întregii familii de la Știrile PRO TV, care m-a transfornat dintr-un jurnalist de investigație cu camera ascunsă într-unul capabil să meargă oriunde și să facă o știre bună pentru ora 19.

Câteva dintre cele mai periculoase, emoționante și spectaculoase reportaje din carieră le-am făcut aici și le voi păstra mereu în suflet. Sunt însă și mai recunoscător pentru șansa de a crea un show de tehnologie și internet care a fost prima opțiune pentru publicul nostru în ultimii 8 ani. Povestea iLikeIT se încheie pentru mine!”, spunea George Buhnici la despărţirea de Pro TV, iar de atunci a continuat pe cont propriu, pe buhnici.ro, iar emisiunea lăsată de el în urmă are o nouă prezentatoare în prezent.

Buhnici şi scandalul Apple cu iPhone 12 mini

Recent, a fost implicat într-un scandal uriaş, după ce a dezvăluit cum arată noul iPhone 12 mini, deşi Apple i-a interzis total asta. Compania de telefonie i-a trimis acestuia smartphone-ul, cu precizarea că pentru moment nu are voie să îi facă prezentări sau review-uri, însă acesta a uitat complet şi a postat pe Cavaleria clipul cu review-ul său. Răul era deja făcut, căci clipul său devenise, deja, viral în toată lumea, chiar dacă Buhnici l-a şters de pe site când a realizat. Aşa a ajuns George Buhnici să fie primul om din lume care le-a arătat tuturor cum funcţionează un iPhone 12 mini.