Gabriela Dinu Știri 02.01.2023 12:01

Lorena Buhnici: CV, vârstă, înălțime, familie, copii și biografie

Lorena Buhnici: CV, vârstă, înălțime, familie, copii și biografie

Lorena Buhnici este soţia lui George Buhnici, fostul jurnalist de la Pro TV, devenit celebru pentru emisiunea iLikeIT. Între timp, soţul său a plecat din trustul de pe Pache Protopopescu, pentru a se dedica proiectelor personale, acolo unde Lorena îi dă o mână serioasă de ajutor.

Nu au negljat nici viaţa de familie, s-au căsătorit pe 24 iulie 2010 şi au împreună doi copii frumoşi. Lorena adoră să facă interviuri, însă acesta nu este singurul lucru la care se pricepe. Bun antreprenor şi specialist în comunicare, soţia lui George Buhnici deţine trei site-uri, mai exact: cavaleria.ro, alături de soţul său, şi lorena.ro şi casebune.ro.

Cine este, de fapt, Lorena Buhnici?

Dar să începem cu începutul. Lorena s-a născut pe 29 decembrie 1981, la Ploieşti, iar la vârsta majoratului s-a angajat la revista auto a RAR – Registrul Auto Român, după ce iniţial a mers în practică, trimisă de facultatea a căror cursuri o urma: SNSPA, Comunicare şi Relaţii Publice. HARVEL-NW69A.

Timp de 12 ani a lucrat la RAR, deci, în diverse funcţii, a fost redactor, secretar general de redacţie, redactor-șef adjunct şi redactor-şef, după care a primit o promovare colosală, devenind purtătorul de cuvând RAR pe toate cele 42 de filiale ale Registrului, din toată ţara, după care Şef Birou Presă. La 12 ani distanţă de la angajare, a lucrat în Ministerul Transporturilor, unde a fost Consilier de Imagine pentru un Secretar de Stat, timp de patru ani. Pentru cariera diplomatică avută, a studiat şi un program de masterat, la Institutul Diplomatic Român, specializarea de Relaţii Internaţionale şi Protocol, după care a zis stop.

Lorena Buhnici, în timpul unei discuţii la radio. Sursa foto: Instagram
Lorena Buhnici, în timpul unei discuţii la radio. Sursa foto: Instagram

A decis să schimbe macazul şi s-a axat pe content digital, creând cele trei site-uri mai sus amintite. Este refugiul ei din viaţa de zi cu zi, după cum mărturiseşte chiar Lorena Buhnici, care a colaborat cu George Buhnici la site-ul cavaleria.ro: „Așa am creat împreună cu George, soțul meu, site-ul cavaleria.ro care astăzi este cea mai de succes platformă din România dedicată bărbaților. Iar de aici a fost un pas spre proiectul meu de suflet, interviurile. Ele sunt pasiunea și refugiul meu din zona asta de bărbați cu care mă întâlnesc zilnic. Așadar, sunt omul care creează, construiește și dă stabilitate proiectelor, dar mai ales este liant și suport al legăturilor dintre oameni.”