Gabriela Dinu Știri 26.01.2023 11:51

Marian Andrei: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Salariu la Pro TV și la Cavaleria

Marian Andrei: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Salariu la Pro TV și la Cavaleria

Marian Andrei este cel mai nou membru al echipei iLikeIT. Acesta va lucra alături de Iulia Ionescu la Pro TV, după ce a părăsit proiectul la care a lucrat alături de George Buhnici.

Chiar în prima ediţie de după venirea lui Marian Andrei, Pro TV a fost lider de audienţă, cu o medie de rating de 4,2 puncte. Are 31 de ani şi o experienţă de peste 10 ani în televiziunea de la noi.

Ce scrie în CV-ul lui Marian Andrei, de la iLikeIT, Pro TV?

A absolvit Liceul Economic Adm, Mircea Vulcănescu, apoi s-a specializat în Management Turistic şi Comercial, în cadrul Universităţii Creştine Dimitrie Cantemir, în perioada 2009 – 2012. Chiar dacă studiile sale au fost în domeniul economic, Marian Andrei nu a activat niciodată în acests ector şi chiar după ce a ieşit de pe băncile facultăţii s-a angajat la Digi 24, acolo unde a lucrat timp de 1 an şi 6 luni ca reporter pe zona auto şi IT.

Din 2012, acesta a lucrat alături de George Buhnici la iLikeIT. În 2019, când Buhnici a plecat din Pache Protopopescu, l-a luat şi pe Marian Andrei iar emisiunea a fost preluată de către Iulia Ionescu. Din octombrie 2019, Marian Andrei şi Buhnici au lucrat împreună la proiectul Cavaleria şi chiar au realizat un podcast împreună, denumit CuriosITy. Conform surselor din Pro TV, acesta va avea acelaşi salariu pe care îl primea şi de la Buhnici, în valoare de 2.500 de euro lunar.

Chiar în acel podcast, Marian Andrei şi-a anunţat revenirea în Pro: „Ieri a fost ultima mea zi la Cavaleria. Ne despărțim aici drumurile, dar într-un mod foarte plăcut”, a fost modul prin care şi-a luat la revedere de la colegul său de 10 ani, George Buhnici.

Date Biografice Marian Andrei

Nume complet: Marian Andrei
Data naşterii: 1990
Locul naşterii: Ilfov
Studii: Universitatea Creştină Dimitrie Cantemir

„După zece ani de colaborare, în care am lucrat aproape zilnic împreună, a venit momentul în care fiecare pleacă pe partea lui. Trebuie să înțelegem că există momente în viață în care oamenii își doresc lucruri diferite. Îi urăm succes lui Marian. Dacă un om îți este cu adevărat prieten, trebuie să îl lași să își urmeze visul”, a spus şi George Buhnici, lăsând să se înţeleagă clar că nu îi poartă pică acestuia că l-a lăsat pentru a merge în Pro.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:
Bogdan Micu
Selly
Lorena Buhnici
George Buhnici