Gabriela Dinu Știri 12.01.2021 10:58

Irina Alexandra Tănase: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere – Iubita lui Liviu Dragnea

Irina Alexandra Tănase: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere - Iubita lui Liviu Dragnea

Irina Tănase a devenit cunoscută în România după ce s-a cuplat cu fostul lider PSD, Liviu Dragnea, în prezent încarcerat la Pentitenciarul Rahova.

Este unul dintre cele mai controversate personaje de la noi şi dacă nu ar fi intrat la închisoare, Liviu Dragnea ar fi trebuit să-i fie chiar soţ. A suferit o intervenţie chirirgicală la nas, dar nu a recunoscut niciodată asta.

Cine este Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, şi ce scrie în CV-ul ei?

S-a născut pe 29 septembrie 1992, la Bucureşti şi a absolvit Facultatea de Relaţii Internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti. Conform spuselor sale, Irina Tănase, viitoare Dragnea, vorbeşte fluent trei limbi străine, şi anume engleza, franceza şi spaniola.

Irina Tănase a susţinut examenul de Bacalaureat în 2011, unde a luat nota 8,8 la Limba Română, 7,45 la Matematică şi 9,1 la Biologie. Primul job al său a fost în cadrul Asesoft, o firmă din domeniul IT care îi aparţine lui Sebastian Ghiţă, fost membru PSD.

S-a angajat apoi consilieră la Andrei Dolineaschi, un alt fost membru al Partidului Social Democrat. Pe când avea doar 21 de ani, se angaja în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, ca asistentă a lui…nimeni altul decât Liviu Dragnea.

Date Biografice Irina Tănase: înălțime, greutate

Nume complet: Tănase Irina Alexandra
Data naşterii: 29 septembrie 1992
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: iubita lui Liviu Dragnea
Înălţime: 1,67 m
Greutate: 57 kg

S-a cuplat cu el şi ar fi trebuit să se căsătorească în 2019, înainte ca Dragnea să fie condamnat la închisoare. Cuplul de naşi fusese anunţat chiar în timpul unui eveniment politic şi ar fi trebuit să fie Claudiu Manda, alături de primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

Irina Tănase s-a născut într-o familie simplă din Bucureşti, iar părinţii ei s-au pensionat în 2016. tatăl său a lucrat o viaţă ca electrician chiar la închisoarea unde Liviu Dragnea îşi ispăşeşte pedeapsa, iar mama sa a fost asistentă medicală în acelaşi loc. În perioada în care lucra alături de Liviu Dragnea, Irina a avut un salariu anual de 24.122 lei, conform declaraţiei de avere.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Anca Suciu
Mihaela Cozmolici
Teodora Tompea
Mihaela Brazdeş