Gabriela Dinu Știri 31.05.2022 12:32

Ionuț Popa: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, ocupație, venituri – Finalist Survivor România 2022

Ionuț Popa: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, ocupație, venituri - Finalist Survivor România 2022

UPDATE. Din informațiile noastre, Ionuț Popa este câștigătorul sezonului 4 Survivor România. El va evolua în marea finală împotriva Elenei Chiriac și a lui Alex Delea. Citește în continuare portretul complet al lui Ionuț Popa și află ce făcea înainte să meargă în Republica Dominicană, la Survivor.

Ionuţ Popa este unul dintre cei 24 de concurenţi de la Survivor 2022. Face parte din echipa Războinicilor şi este decis să lupte până la ultima picătură de transpiraţie pentru a pune mâna pe marele trofeu.

Este antrenor personal de profesie, din această meserie îşi câştigă veniturile, dar este şi un luptător. Războinicul Ionuţ Popa se ocupă atât de antrenamentele face 2 face, la sala de fitness şi are un program special conceput şi pentru persoanele comode care nu vor să meargă în sala de forţă sau pur şi simplu nu pot face asta.

Cu ce se ocupă Ionuţ Popa şi la ce emisiuni TV a mai participat în trecut?

Pentru toţi aceştia, Ionuţ Popa şi-a făcut un program de antrenament în sistem online. Este pasionat de sport şi bodybuilding, după cum se poate observa şi din imaginile sale, căci Ionuţ Popa trage la sală mai mult decât elevii săi, dorind să fie un exemplu pentru aceştia.

Totodată, acesta nu este străin de lumea competiţiilor televizate şi a mai făcut parte dintr-un alt show produs tot de Pro TV, şi anume Ninja Warrior.

– Nu are iubită sau preferă să o ţină ascunsă de ochii curioşilor. Un lucru e sigur, va frânge multe inimi prin participarea sa la Survivor. Pasionat de artele marţiale, Ionuţ şi-a scris asta şi pe trup, tatuajele sale având o semnficaţie aparte pentru lumea din care provine.

– Gesturile extreme sunt la ordinea zilei pentru el, iar în luna decembrie a anului trecut a făcut baie în apa aproape îngheţată dintr-o cascadă din Munţii Retezat. A făcut parte, desigur, din programul său de pregătire pentru participarea la Survivor România:

„Prima baie la o temperatura de 0-2° C. Degetele mâinilor și picioarelor mă dureau foarte tare, iar restul corpului îmi era amorțit, nu îl mai simțeam. Nu îmi place deloc sa intru într-o apă așa de rece, este un disconfort foarte mare și trebuie să lupt cu mintea mea că sa pot face astfel de nebunii. După ce am ieșit și m-am îmbrăcat, mi-a luat 1 ora sa îmi revin, și nu că îmi era frig, ci mă simțeam foarte ciudat pe interior”, a mărturisit Ionuţ.

Survivor România 2022 debutează la Pro TV pe 16 ianuarie şi se va difuza în zilele de duminică, luni şi marţi.

Date Biografice Ionuţ Popa: înălțime, greutate

Nume complet: Ionuţ Popa
Data naşterii: 1990
Locul naşterii: Bucureşti, România
Parteneră: singur
Greutate: 85 kg
Înălţime: 1,85 m

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: