Gabriela Dinu Știri 04.05.2022 22:51

Iancu Guda: CV, varsta, inaltime, biografie, studii, salariu la Digi 24

Iancu Guda: CV, varsta, inaltime, biografie, studii, salariu la Digi 24

Iancu Guda este vicepreşedintele Asociaţiei Analiştilor Financiari Bancari din România şi prezentatorul emisiunii Banii în mişcare, difuzată de luni până vineri la Digi 24.

Acesta are o experienţă de peste 15 ani în managementul riscului de credit şi încearcă în emisiunea lui să le transmită tuturor cunoştinţele sale în economie, folosind un limbaj prietenos, departe de cel „de lemn” pe care îl întâlnim la tot pasul, în acest domeniu.

Cine este, de fapt, Iancu Guda şi ce scrie în CV-ul lui?

Este şi autorul cărţii De ce eşuează companiile, despre care se ştie că este cea mai bine vândută carte de analiză financiară ce a fost vreodată scrisă de un român. Acest fapt se întâmpla în 2018. În plină pandemie de coronavirus, acesta a lansat şi cartea Economia în vremea coronavirusului, un volum apreciat de critici.

Iancu Guda este doctor în Finanţe şi Bănci, cu diploma obţinută în cadrul Centrului European de Excelenţă şi absolvent al Univeristăţii Sheffield, specializarea de Administraţie, Afaceri şi Management.

În perioada ianuarie 2011 – octombrie 2012 a fost analist economic în cadrul Coface Services, după care a devenit preşedintele Asociaţiei Analiştilor Financiar Bancari din România, unde a activat până în 2020 ca preşedinte. La finalul anului a revenit în cadrul acestei instituţii, însă pe funcţia de vicepreşedinte, pe care o deţine şi în prezent. Totodată, Iancu Guda este lector asociat la Institutul Bancar Român din august 2013.

Date Biografice Iancu Guda: înălțime, greutate

Nume complet: Guda Iancu
Data naşterii: 1976
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: –
Greutate: 75kg
Înălţime: 1,73 m

Despre viaţa personală, Iancu Guda nu a lăsat nimic să se afle în spaţiul public. Singurele informaţii care se ştiu despre el au legătura cu munca sa din domeniul economic. Acesta a intrat şi în televiziune în vara anului 2020, după ce a devenit realizatorul emisiunii Banii în mişcare, la Digi 24. Trustul RCS RDS îi oferă acestuia un salariu lunar în valoare de 2500 de euro pentru apariţiile sale de luni şi până vineri în cadrul postului.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:
Cătălin Dumitrescu
Radu Vâlcan
Bogdan Ionescu