Gabriela Dinu Știri 02.05.2022 20:40

Cătălin Dumitrescu : CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, ocupație, venituri – Ispită Insula Iubirii 2022

Cătălin Dumitrescu : CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, ocupație, venituri – Ispită Insula Iubirii 2022

Cătălin Dumitrescu este una dintre ispitele de la Insula Iubirii care are un trecut în industria televiziunii româneşti.

De profesie poliţist, bărbatul în vârstă de 31 de ani a mai luat parte şi din emisiunea tip concurs de la Kanal D, Exatlon România. Acum, va lua startul la show-ul de la Antena 1, care va fi prezentat de Radu Vâlcan.

Din ce face bani Cătălin Dumitrescu, poliţistul de la Insula iubirii?

Pentru cei care nu ştiu cine este şi cu ce se ocupă Cătălin Dumitrescu, de fapt, ei bine, el are o meserie ca oricare alta, find poliţist. Este deci absolvent al Şcolii de Ageni de Poliţie Vasile Lascăr din Câmpina şi este specializat în Drept, fiind şi licenţiat la facultatea de specialitate din cadrul Universităţii Nicolae Titulescu. Mai mult, acesta a continuat specializarea în domeniu prin cursurile unui masterat de la Academia de Poliţie din Bucureşti.

Fizicul este marele său atuu, aşa a ajuns şi în atenţia producătorilor din Insula Iubirii. Mare cuceritor de „profesie”, acesta va trebui să îşi pună în aplicare toate farmecele de care dispune pentru a-şi îndeplini rolul de ispită. Rămâne de văzut în ce măsură va şi reuşi să facă asta, însă pentru început putem spune că are tot ce îi trebuie pentru a-şi duce planurile la îndeplinire.

Are sau nu iubită ispita de la Insula iubirii?

Atunci când vorbeşte despre participarea sa în show, Cătălin Dumitrescu se recomandă simplu, „Sunt deschis la orice”. Da, simplu, însă în acelaşi timp de aici se pot subînţelege foarte multe lucruri, ceea ce le face pe fanele emisiunii să aştepte cu nerăbdare startul competiţiei.

– I se mai spune şi „King kong”, el cel puţin aşa se recomandă pe site-urile de socializare;
– pe lângă meseria de poliţist, Cătălin face bani şi din fitness, fiind antrenor personal, dar şi din modelling;
– mai mult, are şi un business de haine online, pentru care pozează chiar el;
– nu se afişează cu nicio femeie pe site-urile sale de socializare, aşadar nu se ştie mare lucru despre viaţa sa personală, pe care o ţine ascunsă de ochii tuturor.

Date Biografice Cătălin Dumitrescu: înălțime, greutate

Nume complet: Cătălin Dumitrescu
Data naşterii: 1991
Locul naşterii: Bucureşti, România
Parteneră: singur
Greutate: 95 kg
Înălţime: 1,83 m

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: