Gabriela Dinu Știri 02.05.2022 20:41

Bogdan Ionescu: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, ocupație, venituri – Ispită Insula Iubirii 2022

Bogdan Ionescu: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, ocupație, venituri – Ispită Insula Iubirii 2022

Insula iubirii, sezonul nou de la Antena 1, este pe cale să înceapă şi mulţi se întreabă cine sunt şi cu ce se ocupă ispitele masculine şi feminine din acest sezon.

Acum, vom afla mai multe despre Bogdan Ionescu, un bărbat în vârstă de 32 de ani, de profesie organizator de evenimente. Spune despre el că este un fin reprezentant al tipologiei bărbatului transformat din victimă în călău, după ce a fost prezent într-un sezon trecut pe Insula iubirii, alături de iubita sa, celebra Hannelore, care l-a lăsat baltă.

Cine este, de fapt, ispita Bogdan Ionescu?

Aşa că, acum, Bogdan Ionescu a decis să le arate tuturor că poate şi că este o ispită bună, demnă de show-ul de la Antena 1. Aşadar, după ce a fost „executat” în emisiune, vrea să fie el care să le supună relaţiile concurenţilor unor teste.

Aşa că a făcut o schimbare radicală în viaţa sa, face sală tot mai des şi asta se vede şi pe fizicul său, şi-a făcut mai multe tatuaje şi a lucrat inclusiv la stilul său vestimentar.

La Insula Iubirii, Bogdan Ionescu a trăit cea mai puternică decepţie din dragoste. După ce au participat la show-ul din Thailanda, Bogdan şi Hannelore s-au căsătorit, având o nuntă spectaculoasă, în Ungaria.

Adevărul despre divorţul dintre Bogdan Ionescu şi Hannelore

Doar că mariajul nu a ţinut pentru foarte mult timp şi s-au despărţit, din cauză că blondina i-a fost infidelă în repetate rânduri, după cum a povestit chiar el:

“După ce ne-am întors de la «Insula Iubirii», am stat vreo două luni, după care ne-am împăcat și am avut nunta. Dar după șase luni de la nuntă m-a înșelat cu un tip din București. Eu am descoperit (n.r. – infidelitatea) cu ajutorul unei prietene de-ale ei, care mi-a sugerat să mă uit în telefonul ei. Așa am descoperit că avea un bilet de avion pentru a pleca în București.

“După aceea ne-am despărțit și nu a vrut să divorțăm la notar timp de un an. Am stat căsătoriți în tot acest timp, după care ne-am regăsit și ne-am împăcat. Cred că am făcut-o (n.r. – ne-am împăcat) din singurătate și din prostia mea.

După aceea m-a înșelat, din nou, cu un prieten de-ai mei și acolo s-a terminat. De atunci, pentru mine Hannelore nu mai există, și nici el. Deci, persoana cu care ea este acum împreună a fost prietenul meu.”

Ce nu ştiai despre Bogdan Ionescu, de la Insula iubirii

– Bogdan Ionescu şi-a schimbat viaţa radical, după emisiunea din Thailanda şi acum se întoarce acolo cu un suflu nou;
– noua ispită îşi câştigă banii prin organizarea de evenimente, fiind de profesie DJ, artist şi manager de evenimente;
– nu are iubită, dar speră că îşi va reface viaţa după divorţul dureros prin care a trecut.

Date Biografice Bogdan Ionescu: înălțime, greutate

Nume complet: Bogdan Ionescu
Data naşterii: 1990
Locul naşterii: Bucureşti, România
Parteneră: divorţat
Greutate: 95 kg
Înălţime: 1,83 m

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:
Cătălin Dumitrescu
Radu Vâlcan