Gabriela Dinu Vedete 22.01.2023 11:31

Eliza Natanticu: Vârstă, biografie înălțime, afaceri, avere, familie

Eliza Natanticu: Vârstă, biografie înălțime, afaceri, avere, familie

Eliza Natanticu este soţia comediantului Cosmin Natanticu şi este de profesie cântăreaţă şi actriţă din România. Cariera sa artistică nu este una intens promovată şi Eliza a apărut mai mult pe micile ecrane în timpul participării la Asia Express, de la Antena 1.

Până să ajungă în Asia, Eliza a mai bifat o participare la un show de televiziune, în 2016, atunci când a mers la X Factor pentru a cânta.

Cine este, de fapt, Eliza Natanticu şi ce scrie în CV-ul ei?

Odată cu apariţia la X Factor, Eliza a făcut publice detalii inedite din relaţia cu soţul ei Cosmin Natanticu, care a ales să o ceară de soţie în stilu-i caracteristic. Mai exact, acesta a pus la cale o mică ambuscadă şi mai întâi şi-a enervat teribil consoarta, după care a adresat şi magica întrebare. Eliza i-a răspuns „NU”, însă după a revenit asupra deciziei şi au avut o nuntă de vis:

„Viitorul meu soţ a avut o propunere extrem de năstrușnică. M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare. Şi cererea a venit în momentul în care eram maxim de nervoasă şi, în prima fază, am refuzat, după care, ce să fac?!, a trebuit să îl iau”, a povestit Eliza.

Naşii lor de cununie sunt Cătălina şi Mihai Bobonete, celebrul „Bobiţă” din Las fierbinţi.

Date Biografice Eliza Natanticu: înălțime, greutate

Nume complet: Natanticu Eliza
Data naşterii: 1990
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: Cosmin Natanticu
Greutate: 63 kg
Înălţime: 1,67 m

Cei doi s-au cunoscut încă din adolescenţă, în Capitală, şi sunt împreună de atunci. Se întâmpla în 2009, pe când Eliza avea doar 20 de ani, iar Cosmin 29. În ciuda diferenţei de vârstă dintre ei, relaţia lor este una presărată cu glume şi aventuri.

Eliza are 32 de ani şi îşi doreşte foarte mult să devină mămică, însă acest lucru nu s-a întâmplat până acum, în ciuda tuturor încercărilor:

„Ne dorim, însă nu s-a întâmplat. Am mai pus în balanță ceea ce se întâmplă acum cu COVID, cu anumite situații și nu știu, parcă mă înspăimântă ideea de a naște într-o maternitate sau într-un spital, unde sunt tot felul de cazuri, de microbi, bacterii. Nu sunt vremurile cele mai bune, nu judec pe nimeni, vorbesc strict din ce îmi doresc eu, dar dacă Dumnezeu ne dă și ne ajută, ne face un cadou frumos, o să-l primim cu mare drag”, a mai spus Eliza.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Fane Vancică
Luis Gabriel
Ionuţ Cercel
Mugur Mihăescu