Gabriela Dinu Știri 23.08.2022 17:13

Cosmin Natanticu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, salariu la Antena 1

Cosmin Natanticu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, salariu la Antena 1

Cosmin Natanticu este un actor român, comediant şi om de televiziune. Este născut în 1980, este căsătorit cu Eliza şi are o poveste de viaţă cel puţin interesantă.

Eliza Georgescu are 30 de ani şi este cea care îi este alături lui Cosmin Natanticu, iar naşii lor de cununie sunt nimeni alţii decât Mihai Bobonete, celebrul comediant, şi soţia acestuia.

Ce scrie în CV-ul lui Cosmin Natanticu

Dar să revenim la Cosmin, soţul Elizei. Natanticu s-a născut la Petroşani şi acolo a copilărit, sub protecţia bunicilor. Face parte dintr-o familie mare, cu cinci fraţi. Mama lor a murit pe când Cosmin avea doar 19 ani, iar tatăl şi-a refăcut viaţa câţiva ani după. În liceu, a rămas repetent şi a povestit despre asta cu umor, în stilu-i caracteristic.

I se spunea „Atlanticul” în copilărie, după care a primit porecla „Dumbo”. Era cel care le punea zâmbetul pe buze şi colegilor în liceu, alături de alţi doi prieteni cu care se costuma şi spuenau bancuri inspirate de la Doru Octavian Dumitru. Primul job l-a avut la TVR, acolo unde i se spunea că seamănă cu Puiu Călinescu.

În 2004, îl cunoştea oe bunul său prieten Adrian Vancică, cunoscut şi ca Celentano din Las fierbinţi. A participat la Taxi Driver, apoi în 2005 a devenit lucrat la celebra emisiune Surprize-Surprize, acum defunctă.

În ultimii ani Cosmin Natanicu a semnat un contract cu Antena 1. A început prin a fi concurent la emsiunea Asia Express, acolo unde a participat alături de soția sa. Mai apare prin diferite emisiuni realizate de Antena 1, cu ar fi Chefi la Cuțite sau Dancing on Ice. În vara lui 2022, Cosmin Natanicu a fost prezent în jurul emisiunii Splash, vedete la apă. Conform informațiilor stiridirecte.ro, Cosmin Natanicu încasează un salariu de aproximativ 4.000 de euro la Antena 1.

Date Biografice Cosmin Natanticu: înălțime, greutate

Nume complet: Cosmin Natanticu
Data naşterii: 1980
Locul naşterii: Petroşani
Parteneră: Eliza Georgescu
Greutate: 83 kg
Înălţime: 1,80 m

A fost implicat într-un scandal uriaş în urmă cu mai mulţi ani, după ce s-a speculat că ar fi fost amantul Oanei Mareş. Aceasta era căsătorită cu Augustin Viziru şi după acest episod controversat divorţa. Natanticu face bani din show-urile de stand-up comedy pe care le ţine şi unde e plătit în funcţie de cum se înţelege cu cei de la localurile unde merge.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Răzvan Fodor
Gina Pistol
Cătălin Scărlătescu