Gabriela Dinu Știri 13.02.2022 22:33

Doru Răduţă: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, ocupație, venituri – Concurent Survivor România 2022

Doru Răduţă: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, ocupație, venituri - Concurent Survivor România 2022

Doru Răduţă este unul dintre concurenţii noi de la Survivor România. Acesta a intrat în competiţie alături de Oana Ciocan, în echipa Războinicilor. A fost surpriza din această ediţie a emisunii Survivor România, din partea lui Daniel Pavel.

Şi Faimoşii au fost întăriţi cu această ocazie, după ce în competiţie au intrat Marian Drăgulescu, celebrul gimnast, şi coregrafa şi dansatoarea Natalia Duminică.

Cine este şi cu ce se ocupă Doru Răduţă?

Doru Răduţă are 31 de ani şi îşi câştigă banii din profesia de inginer programator. Mare fan al sporturilor extreme şi al adrenalinei, Răduţă caută acelaşi gen de senzaţii în competiţia Survivor România, după cum a mărturisit încă de când a intrat în competiţie.

Doru Răduţă nu se dă înapoi de la nimic, nicio activitate care îi sporeşte doza de adrenalină nu îi pune probleme, de aceea este pasionat de motociclism şi săriturile cu paraşuta din avion. Îi place să rişte şi a venit în Republica Dominicană cu scopul de a ajuta echipa Războinicilor să câştige cât mai multe probe:

Tot ce nu ştiai despre noul concurent din echipa Războinicilor de la Survivor România

”Sunt amator de senzații tari… motociclist, sar cu parașuta din avion… îmi place tot ce înseamnă adrenalină. În tot ce există risc e pentru mine, de asta sunt aici, ca să fac tot posibilul să-mi ajut echipa ca să ajungem cât mai departe”, a spus Doru Răduţă.

– Acesta este pasionat şi de tatuaje şi dovadă stau multiplele desene pe care şi le-a imprimat pe trupul său de-a lungul timpului şi pe care le afişează cu mândrie la orice ocazie, inclusiv în postările de pe paginile sale de socializare.
– Doru Răduţă este şi YouTuber şi pe canalul său îşi postează aventurile nebuneşti cu motocicleta sa, merge pe o roată şi face tot felul de acrobaţii care îi cresc adrenalina.

Doru Răduţă nu are o iubită sau, cel puţin, nu îi place să se afişeze cu ea, căci pe conturile sale de Facebook şi Instagram nu s-a inoculat până acum nicio prezenţă feminină.

Date Biografice Doru Răduţă: înălțime, greutate

Nume complet: Doru Răduţă
Data naşterii: 1991
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: singur
Greutate: 64 kg
Înălţime: 1,70 m

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: