Gabriela Dinu Știri 13.02.2022 22:10

Oana Ciocan: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, ocupație, venituri – Concurent Survivor România 2022

Oana Ciocan: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, ocupație, venituri - Concurent Survivor România 2022

Daniel Pavel le-a pregătit o surpriză concurenţilor de la Survivor România, după plecările din ultimele săptămâni. Au venit întăriri pentru ambele echipe, doi concurenţi la Faimoşi şi doi concurenţi în echipa Războinicilor.

La Faimoşi au fost aduşi sportivul Marian Drăgulescu şi dansatoarea Natalia Duminică, în timp ce Războinicii au fost întăriţi cu frumoasa Oana Ciocan şi nonconformistul Doru Răduţă.

Cine este şi cu ce se ocupă Oana Ciocan?

Oana Ciocan are 24 de ani şi nu îi lipseşte curajul. Este de profesie…liber profesionist, după cum chiar ea se recomandă şi spune că Survivor este competiţia la care visa să ajungă, dependentă de adrenalină fiind:

„Am venit la Survivor pentru că este genul meu de competiție. Îmi place să lupt, îmi place să câștig. Am venit să mă bucur de fiecare moment. Este ceva senzațional. Este un show plin de adrenalină și îmi doream cu nerăbdare să ajung aici. Am venit să mă bucur de tot ce înseamnă Survivor”, a spus Oana Ciocan, după ce a fost anunţată de prezentatorul Survivor România, Daniel Pavel.

Concurenta de la Survivor, liber profesionist

Frumoasă din cale afară, cu bucle naturale şi un corp de invidiat, Oana adoră călătoriile, plimbările pe munte, mai ales cele din ţara noastră, îi place să se machieze şi fotografia pare să fie marea sa pasiune, judecând după postările pe care le face în Social Media.

– Are o pisicuţă neagră pe care o adoră şi pe care o răsfaţă ori de câte ori are ocazia.
– În ciuda aparenţelor de tânără domnişoară elegantă şi stilată, Oana Ciocan nu zice niciodată nu unei drumeţii pe munte, ori unei ture cu schiurile, echipată întotdeauna adecvat.

Este propriul ei motor şi de fiecare dată când trece prin greutăţi reuşeşte să se ridice şi mai puternică. Atunci când vorbeşte despre ea, Oana zice că citatul care o reprezintă cel mai bine, din care a făcut şi motto-ul ei în viaţă, este „Nu este nimic pe Pământ ce nu poţi avea. odată ce ai acceptat mental că poţi face asta, atunci înseamnă că o poţi şi obţine”.

Date Biografice Oana Ciocan: înălțime, greutate

Nume complet: Claudia Oana Ciocan
Data naşterii: 1998
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: singură
Greutate: 63 kg
Înălţime: 1,72 m

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: