Gabriela Dinu Emisiuni TV 30.10.2022 15:05

Primii concurenţi de la Survivor România 2023. Din 8 doar unul va ajunge la Războinici

Primii concurenţi de la Survivor România 2023. Din 8 doar unul va ajunge la Războinici

Survivor România se pregăteşte de un nou sezon şi în această perioadă sunt aleşi concurenţii. Producătorii emisiunii de la Pro TV au un mod inedit de alcătuire a echipelor şi veţi afla mai multe despre asta din rândurile care urmează.

În emisiunea lui Cătălin Măruţă au fost prezentate 8 persoane care concurează pentru un loc în echipa Războinicilor din sezonul al treilea al show-ului.

Care sunt primii concurenţi de la Survivor România, sezonul 4

Aceştia sunt Andreea Moromete, o tânără poliţistă în vârstă de 23 de ani, Ionuţ Rădulescu, de profesie barman, Manta Crenguţa, o antreprenoare în vârstă de 44 de ani, Alexandru Zaharie, un antrenor de fitness de 36 de ani, Alexandra Bud-inera, de profesie account manager, Bogdan Cuibari, Ruxandra Aydin şi George Mihalache.

Cei opt potenţiali concurenţi de la Survivor România 2023 vor fi aleşi cu ajutorul publicului emisiunii La Măruţă. Aceştia vor fi supuşi la diverse probe, iar oamenii care urmăresc show-ul TV îşi vor putea vota favoriţii. În acest mod, va fi ales unul dintre cei 8 războinici care va merge din ianuarie 2023 în Republica Dominicană. Restul de 7 concurenţi vor fi aleşi în urma preselecţiilor, care au şi început deja la Pro TV.

Doritorii se pot înscrie pe site-ul emisiunii, acolo unde vor trebui să îşi treacă datele personale, însoţite de o fotografie, plus răspunsuri la următoarele întrebări:

  • 1. Dacă vei câștiga premiul, ce intenționezi să faci cu banii?
  • 2. Ești fumător? Dacă da, câte țigări fumezi pe zi?
  • 3. Ce sporturi practici? Specifică gradul de performanță.
  • 4. Ai probleme de sănătate, iei medicamente în mod regulat, ai alergii?
  • 5. Știi să înoți? Dacă da, care este nivelul?
  • 6. De ce vrei să participi la SURVIVOR?
  • 7. Care sunt atuurile pe care te bazezi pentru a participa la SURVIVOR?
  • 8. Caracterizează-te în 3 cuvinte.
  • 9. Dacă vei primi șansa de a participa la SURVIVOR ca și concurent, ce crezi că te va pune în dificultate cel mai mult? Dar cel mai puțin?

Primul câştigător de la Survivor România a fost câştigat de Elena Ionescu, apoi Zanni a fost cel care a pus mâna pe marele premiu. După doi ani în care show-ul s-a văzut la Kanal D, formatul a fost achiziţionat de Pro TV. Aici, marele câştigător a fost Alin Delea.