Gabriela Dinu Știri 16.04.2022 15:47

Dima Trofim: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, salariu, familie

Dima Trofim: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, salariu, familie

Dima Trofim este una dintre vedetele care au fost date de serialul Pariu cu viaţa de la Pro TV. În prezent prezentator TV la Antena Stars, Dima a devenit cunoscut după ce a fost distribuit în serialul adorat de adolescenţi în urmă cu peste 10 ani.

Dima Trofim, pe numele său complet Dumitru Gheorghiță Trofim, s-a născut pe 14 ianuarie 1989 la Chişinău, în Moldova. Este de profesie cântăreţ, actor, dansator, precum şi om de televiziune. Actor în Pariu cu viaţa şi cântăreţ în Lala Band, acesta a trecut apoi în barca adversarilor şi a luat parte în mai multe emisiuni de la Antena 1 şi Antena Stars.

Ce scrie în CV-ul lui Dima Trofim de la Antena Stars?

Dima a studiat în ţara natală, acesta a fost absolvent al Liceului Mihai Viteazu, apoi al Academiei de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chişinău.

În urmă cu 14 ani, acesta a luat parte la concursul Fabrica de Staruri şi chiar a fost finalistul emisiunii. În 2008, după participarea la această emisiune din Chişinău, Dima şi-a făcut bagajul şi s-a mutat la Bucureşti. A participat la castingul pentru serialul Pariu cu viaţa, l-a luat şi de acolo deja totul e istorie. După perioada LalaBand, Dima şi-a încercat norocul şi în cariera solo, lansând trei melodii, „Cerșesc iubire”, „Stai cu mine” și „Urzici”, după care a cântat melodia „Cireș de mai”, alături de Amna, care a avut un real succes.

Date Biografice Dima Trofim: înălțime, greutate

Nume complet: Dumitru Gheorghiță Trofim
Data naşterii: 14 ianuarie 1989
Locul naşterii: Chişinău, Republica Moldova
Parteneră: Angela
Greutate: 75 kg
Înălţime: 1,79 m

În 2017, Dima Trofim era tot în Pro TV, după ce se prezenta la preselecţiile emisiunii Vocea României, cu piesa „Farytale”, cântată de Alexander Rybak. A întors două scaune, pe Loredana şi Smiley şi l-a ales pe cel din urmă.

Dima a mai participat şi la alte emisiuni de tip concurs, precum Dansez pentru tine, Ferma vedetelor, Te cunosc de undeva! și Ultimul trib. A prezentat mai multe emisiuni la Antena Stars, iar salariul său lunar era de 2000 de euro.

Dima se iubeşte de mai mult timp cu Angela, cea care l-a făcut tătic pentru prima dată în urmă cu un an, când a născut o fetiţă.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: