Gabriela Dinu Știri 17.05.2023 10:44

Denisa Despa: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri, tarife

Denisa Despa: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri, tarife

Denisa Despa este una dintre dansatoarele preferate ale maniliştilor. Aceasta participă atât la evenimente alături de aceştia, cât şi la filmările pentru diverse videoclipuri.

Pe numele său complet Despa Iuliana Denisa, aceasta s-a născut pe 18 octombrie 1992, este singură şi adoră să danseze. De-a lungul timpului, Denisa a apelat în repetate rânduri la ajutorul medicului estetician, ajungând să se tuneze de fiecare dată când un nou trend îşi făcea apariţia în domeniul beauty.

Cine este, Denisa Despa, de fapt?

Diferenţele sunt clare, după cum puteţi vedea şi în imaginea de mai jos, semn că îmbunătăţirile pe care Denisa Despa şi le-a adus au fost de bun augur.

Denisa Despa înainte de operaţiile estetice (stânga) versus Denisa Despa după ce s-a lăsat serios pe mâna medicului estetician (dreapta)
Denisa Despa înainte de operaţiile estetice (stânga) versus Denisa Despa după ce s-a lăsat serios pe mâna medicului estetician (dreapta)

Dornică de afirmare, dansatoarea Denisa Despa şi-a făcut loc şi la cele mai urmărite show-uri de televiziune de la noi din ţară. Aşa a ajuns să participe la preselecţiile Românii au Talent, cu un dans lasciv care l-a înnebunit pe Florin Călinescu. Nici Mihai Petre nu a rămas impasibil atunci când Denisa a făcut acrobaţii la bară, însă prestaţia acesteia nu a fost suficientă pentru a fi propulsată în fazele superioare ale competiţiei.

După participarea în emisiunea Pro TV-ului, Denisa Despa s-a mutat şi la Antena 1, participând la iUmor cu un număr care nu a fost „gustat” de juriu, aşadar nici acolo nu a reuşit să facă furori.

Date Biografice Denisa Despa: înălțime, greutate

Nume complet: Denisa Iuliana Despa
Data naşterii: 18 octombrie 1992
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: Singură
Înălţime: 1,60 m
Greutate: 47 kg

Denisa Despa face, însă, ravagii în meseria care a consacrat-o. Nu face bani din afaceri, ci din dans. Tariful Denisei Despa diferă în funcţie de tipul şi durata evenimentului la care doriţi să o invitaţi. Dar conform informaţiilor existente pe site-ul său, nu puteţi ajunge la ea până nu aveţi o discuţie în prealabil cu impresarul său:

„Pot fi estimate si calculate in functie de genul evenimentului, data, localitatea si locatia, durata prestatiei artistice, numarul de participanti si alte detalii particulare numai daca sunati la numarul de telefon 0723.591.595”.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Cristina Neagu
Brigitte Pastramă
Teo Trandafir
Loredana Chivu

Tags: