Gabriela Dinu Vedete 27.01.2022 16:24

Dan Negru: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, soție, familie, salariu la Kanal D

Dan Negru: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, soție, familie, salariu la Kanal D

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuţi prezentatori TV din România, cu o carieră impresionantă în România. Recent, el a semnat cu Kanal D, acolo unde va încasa un salariu uriaș, plus o serie de beneficii pe care niciun alt prezentator nu le va avea.

A fost emblema Antenei 1 şi omul-Revelion, cel care a ajuns ţinta meme-urilor şi a glumelor privind persoanele care nu reuşesc să ajungă la petreceri în noaptea dintre ani şi fac Anul Nou cu emisiunea lui Dan Negru de la Antenă, înca să, în faţa televizorului. După ultimul Revelion la Antena 1, cel din 2022, Dan Negru a făcut transferul la Kanal D, acolo unde va primi 25.000 de euro pe lună, plus cotă parte din reclamele care vor rula în timpul programelor sale.

La ce televiziune a mai lucrat Dan Negru până să vină la Kanal d?

S-a născut pe 23 februarie 1971 la Timişoara, are 1,84 m şi este căsătorit din 2006. Codruţa Negru este cea care este aproape de foarte mulţi ani şi au împreună doi copii, pe Dara şi Bogdan Negru.

A stduiat la Liceul Economic din Timişoara, apoi s-a înscris la Facultatea de Drept. Nu a apucat să o termine, însă, dar şi-a dat licenţa în Jurnalism, după ce a făcut şi facultatea de Jurnalistică.

Primul său job nu a fost în presă, ci în contabilitate. A fost contabil junior la Spitalul Victor Babeş timp de un an, după care a intrat în radio. S-a angajat la Radio Timişoara în 1991, iar din 1994 s-a mutat la TVR. Din 2000, făcea pasul cel mare către Antena 1, acolo unde este şi în prezent şi de unde este foarte puţin probabil să plece curând.

Date Biografice Dan Negru: înălțime, greutate

Nume complet:  Negru Dan Cristian
Data naşterii: 23 februarie 1971
Locul naşterii: Timişoara
Parteneră: Condruţa Negru
Greutate: 80 kg
Înălţime: 1,84 m

Pentru performanţele realizate în meseria de prezentator, Dan Negru a fost premiat cu mai multe distincţii: Premiul APTR, TvMANIA, VIP, STAR TV, ENDEMOL TV STARS, Single TV host 2 countries, Omul anului în Televiziune Republica Moldova.

A prezentat o mulţime de emisiuni la Antena 1, dintre care amintim: Next Star, Guess my age, Te pui cu blondele, Vrei să fii milionar, Batem Palma, Ciao Darwin, Fabrica de staruri, Da sau nu, Plasa de stele, Competiţia, O seară de vis împreună cu Mihaela Rădulescu, Festivalurile Mamaia, Eurovision, Callatis, Academia Vedetelor, Ziua Judecăţii, Galele Genialii, Jocuri la Saint Tropez, Teledon, Vreau să fiu stewardesă, Echipa Fantastică şi fiecare ediţiei de Revelion din 1999 şi până în prezent.

Atunci când vine vorba despre salariul lui Dan Negru se pot spune la fel de puţine ca despre cel al Andreei Esca. Cei doi le-au ţinut mereu secrete, dar despre vedeta Antena 1 au mai apărut informaţii în presă şi se pare că ar câştiga nu mai puţin de 100.000 de euro pe sezon.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Răzvan Fodor
Gina Pistol
Cătălin Scărlătescu
Irina Fodor