Gabriela Dinu Știri 02.04.2023 19:42

Irina Fodor: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, salariu la Antena 1

Irina Fodor: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, salariu la Antena 1

Irina Fodor este prezentatoarea emisiunilor Chefi la cuţite şi Asia Express, de la Antena 1. Este căsătorită cu Răzvan Fodor, om de televiziune şi cântăreţ, şi a venit în trustul Intact după ce Gina Pistol a născut.

Are 31 de ani, s-a născut la Buzău şi a trăit acolo până la vârsta de 19 ani, atunci când s-a mutat în Bucureşti pentru a studia la Facultatea de Jurnalism. S-a angajat ca model sau hostess şi a făcut figuraţie la studiourile Media Pro de la Buftea. Acolo l-a cunoscut pe Răzvan Fodor, care făcea parte pe atunci din trupa Krypton, despre care nu auzise nimic, până atunci.

Unde a mai lucrat Irina Fodor, până să prezinte Chefi la cuţite şi Asia Express?

S-au tatonat, au ieşit la sucuri, apoi la evenimente oficiale, până când şi-au dat seama că nu mai pot trăi unul fără celălalt şi s-au căsătorit. Până să fie cu Irina, Răzvan Fodor avusese o relaţie cu celebrul model Catrinel Menghia, dar sortită i-a fost, în cele din urmă, Irina. Care devenea patru ani mai târziu Fodor, din Irina Stan.

Cei doi sunt foarte buni prieteni cu Cabral şi Andreea Ibacka, pe care i-au şi cununat. Primul job în televiziune al Irinei a fost ca reporter la Acasă TV, în 2012, iar după ce Mircea Solcanu îşi dădea demisia de la Poveştiri adevărate, locul său era luat de Irina Fodor, în martie 2014. Până să se cupleze cu Răzvan, Irina a mai avut trei relaţii, cu persoane necunoscute.

Din 2021, Irina a schimbat macazul şi s-a mutat la Antena 1. Soţul său, Răzvan, era deja aici, ca prezentatorul al show-ului Burlacul. Irina este noua „Gina Pistol” de la ambele emisiuni pe care aceasta le prezenta pe vremea când era însărcinată.

Date Biografice Irina Fodor: înălțime, greutate

Nume complet: Fodor Irina (fostă Stan)
Data naşterii: 1980
Locul naşterii: Buzău
Parteneră: Răzvan Fodor
Greutate: 55 kg
Înălţime: 1,77 m

Conform surselor din Antena 1, aceasta ar avea un salariu de 5000 de euro la Chefi la cuţite, la care se adaugă câte 1000 de euro pentru fiecare ediţie din Asia Express.

Irina şi Răzvan sunt şi ei părinţi şi au împreună o minune de fetiţă, pe nume Diana, în vârstă de 10 anişori.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Răzvan Fodor
Gina Pistol
Cătălin Scărlătescu