Claudiu Melinte Știri 02.12.2021 11:31

Culiță Sterp: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie, studii, tarife cântări

Culiță Sterp: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie, studii, tarife cântări

Practic, un nou venit pe scena manelelor din România, Culiță Sterp a urcat repede în trendingul de pe Youtube și a devenit o vedetă cu priză de public. În continuare vom afla împreună totul despre Culiță Sterp: biografie, ce vârstă are, ce afaceri conduce sau câți bani cere pentru o cântare la nuntă.

CV Culiță Sterp, date biografice, vârstă, înălțime

Culiță Sterp, pe numele său real Nicolae Sterp, a ajuns să fie cunoscut în anul 2016, atunci când a scos mai multe melodii alături de fosta sa soție, Carmen de la Sălciua. De-a lungul timpului, a continuat activitatea muzicală, ieșind în evidență pe Youtube, acolo unde intra în dese rânduri în trending-ul românesc. Cariera lui a explodat la începutul anului 2021, când a participat la emisiunea Survivor România.  Acolo a reușit să ajungă până în ultimele faze ale competiției și a fost unul dintre favoriții publicului.

Varsta: 29 de ani (25.09.1992)
Inaltime: 1.96 m
Greutate: 105 kg
Ocupație: cântăreț de manele

Câți bani face Culiță Sterp din cântări și ce afaceri mai are

După experiența Survivor, a devenit unul dintre cei mai căutați lăutari din România. Deși în presă au apărut informații eronate că artistul ar cere 5.000 de euro pentru o cântare de o noapte la o nuntă, adevărul este, de fapt, altul. Conform informațiilor stiridirecte.ro, 10.000 de euro este tariful pentru întreaga noapte. Acești bani sunt trecuți pe factură, însă încasările reale ar fi chiar și de 3 ori mai mari, ținând cont că există și banii din dedicații.

Pe lângă banii din cântări și Youtube, Culiță Sterp își dezvoltă averea cu investiții la bursă și în criptomonede. Artistul nu-și bate capul cu indici financiari sau cu creșterea sau scărea piețelor, ci are un brooker care îi investește banii. Nu cu mult timp în urmă, Culiță Sterp se lăuda cu un profit de 4000 de euro într-o singură zi la bursă.

Culita Sterp, impreuna cu soția Daniela Iliescu și fiul lor
Culita Sterp, impreuna cu soția Daniela Iliescu și fiul lor

Ce studii are Culiță Sterp

Înainte să devină cunoscut, Culiță Sterp se ocupa de stâna de 1000 de oi a familiei. Cu toate acestea a reușit să obțină diploma de bacalaureat, iar apoi să urmeze facultatea de Științe Economice din Sibiu. A reușit să-și ia licența cu o notă de 7,97. Acum el este căsătorit cu Daniela Iliescu și au împreună un băiețel. Într-un interviu, artistul a povestit cum trebuia să se descurce împreună cu fratele său, Iancu, și cu mama lui, Geta, la stâna de oi.

„Când mergeam pe câmp, cu animalele, se mai întâmpla să nu îmi aducă de mâncare, din diverse motive. Nu aveam telefon pe vremea aia, dar conveneam ca la ora 14:00 să îmi aducă de mâncare. Rămâneam de dimineață și până seara fără mâncare, până ajungeam acasă.

Nu prea îmi plăcea această muncă, dar 40 la sută era de plăcere, 60 la sută era de nevoie. Fiind 4 frați, munceam prin rotație și nu aveam mereu bani să plătim muncitori. Și dacă aveam bani, nu prea găseai pe cine să aduci ca să muncească, că este dificil. De câte ori am stat de Crăciun și de Paște la oi… aveam mai multe turme. Iarna era cel mai greu, când fătau oile. Când a plecat tatăl meu de acasă, eu împreună cu un alt băiat am asistat la nașterea a peste 1000 de miei. Am moșit peste 1000 de oi. Aveam 19-20 de ani atunci”, a povestit Culiță Sterp.

Citește și alte BIOGRAFII:
Vlăduța Lupău
Dani Mocanu
Jador
Georgiana Lobonț