Gabriela Dinu Vedete 12.10.2022 15:18

Cristina Demetrescu: CV, biografie, varsta, salariu la Pro TV, familie

Cristina Demetrescu: CV, biografie, varsta, salariu la Pro TV, familie

Cristina Demetrescu este un cunoscut astrolog din România, care lucrează în prezent la Pro TV. Înainte de a ajunge în postul din Pache Protopopescu, aceasta a făcut previziuni astrale pentru cei de la Antena 3.

Recent, aceasta a vorbit despre evenimentul major cu influenţe în toată lumea, moartea Reginei Elisabeta a Marii Britanii şi a explicat de ce şi cum a fost prevestit decesul acesteia de semnele existente în Univers:

Cine este, de fapt, Cristina Demetrescu ?

„Întotdeauna o Lună plină in Pești prevestește un sfârșit. Sfârșitul unui proces, al unui travaliu, al unor încercări întinse pe perioade lungi, al unei ere sau a unei misiuni aici pe Pământ. Oricum ar fi, Luna plină în ultima zodie a Zodiacului arată un întreg, un plin, o împlinire, o misiune dusă cu succes până la capăt, un cerc închis, un final cu succes”.

Cristina Demetrescu are 46 de ani, s-a născut în Bucureşti şi este absolventă a liceului de top din Capitală Sfântul Sava. Aceasta a studiat economie la Academia de Studii Economice din Bucureşti, după care s-a specializat în numerologie şi astrologie. Cunoscuta astroloagă face bani din previziunile sale, care sunt urmărite de românii din întreaga ţară şi nu numai. La Pro TV, aceasta are un salariu de 1500 de euro pe lună.

Date Biografice Cristina Demetrescu: înălțime, greutate

Nume complet: Demetrescu Cristina
Data naşterii: 1976
Locul naşterii: Bucureşti, România
Partener:

Citatul după care se ghidează în viaţă îi aparţine unui poet cu origini perse, pe nume Jalal ad-Din Muhhamad Rum şi spune că „misiunea ta nu este să cauţi dragostea, ci să cauţi toate barierele existente în tine şi să construieşti totul pentru a trece de ele”.

Despre viaţa sa personală nu a lăsat foarte multe la vedere, nu s-a afişat niciodată cu vreun iubit şi dacă judecăm după stilul său de viaţă nici nu o va face prea curând. Dar asta nu înseamnă că Demetrescu este singură, nu, nicidecum. Ci doar că este foarte discretă, iar viaţa sa privată rămâne… privată.

Citeşte şi alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Lidia Fecioru
Mihai Voropchievici
Dezideriu