Ionuț Nițulescu Știri 28.12.2022 19:43

Previziunile unui celebru astrolog pentru sărbătorile de iarnă: „Lucrurile încep să se schimbe”

Previziunile unui celebru astrolog pentru sărbătorile de iarnă:

În luna februarie a acestui an, Jessica Adams și-a transformat complet viața. Și-a înjumătățit orele de muncă, a anulat toate evenimentele pe care le planificase și și-a abandonat casa din Londra. Și-a luat cei doi câini și s-a mutat în Tasmania.

Un an mai devreme, Jessica a făcut o previziune cutremurătoare: un virus v-a zdruncina întreaga lume și a dat chiar și o dată – 10 ianuarie 2020. Surprinzător, este data în care coronavirusul a făcut prima victimă în Wuhan, China.

„Știam ce avea să se întâmple. Mi-am urmat instinctul. Uneori trebui ca tu să tragi un semnal de alarmă”, a declarat ea.

Astrologul care a prezis pandemia de coronavirus

„A fost atât de extrem, încât nu știam dacă să notez această dată sau nu. Dar asta mi-e meserie. Am avertizat oamenii cu privire la finanțele lor și i-am rugat să se pregătească ca lumea să fie întoarsă cu susul în jos”, a declarat ea.

Din păcate, nu mulți i-au urmat sfatul. Jessica nu este nici economist, nici politican sau virusolog, ci astrolog.

Astrologul care a prezis pandemia de coronavirus
Astrologul care a prezis pandemia de coronavirus

Astrologia este un sistem vechi de 4.000 de ani, care studiază alinierea stelelor și a planetelor pentru a prezice viitorul. Jessica Adams o descrie ca fiind „complet non-științifică”, și care se întâmplă o singură dată, a declarat aceasta, potrivit Daily Mail.

”Nu respectă statisticile și nu le puteți rula printr-un computer folosind statistici. Vă uitați la o efemeridă, o colecție uriașă de date din 1.900 până în 2050 și căutați modele. Astrologia este doar istorie și istoria se repetă”, a mai precizat Jessica Adams.

Citește și: Ce studii are Lidia Fecioru, moderatoarea Adevăruri Ascunse, pe Antena 3

Previziune pentru sărbătorile de iarnă

Toți se întreabă ce se va întâmpla în următoarele luni cu pandemia care a blocat planeta. Previziunile astrologului britanic pentru sărbătorile de iarnă nu sunt atât de sumbre, după cum ne-am aștepta.

”Va fi Crăciunul și va fi un Crăciun fantastic. Lucrurile încep să se schimbe cu aproximativ trei zile înainte de Ajunul Crăciunului. Vom vedea cicluri pe care nu le-am mai văzut de zeci de ani. Totul are legătură cu prietenii și grupuri și despre securitatea globală. În cele din urmă, punem Pământul pe primul loc!”, spune Jessica