Ionita Raluca Știri 01.12.2021 11:54

Cine este Dezideriu, cunoscut ca și Mercur Retrograd. În scurt timp a devenit rivalul lui Voropchievici în lumea horoscopului

Cine este Dezideriu, cunoscut ca și Mercur Retrograd. În scurt timp a devenit rivalul lui Voropchievici în lumea horoscopului

În lumea astrelor din România știam câteva nume mari și late: Neti Sandu, Mihai Voropchievici, Mariana Cojocaru sau Minerva. Între timp și-a făcut apariția și Dezideriu, un tânăr care este cunoscut și ca Mercur Retorgrad în mediul online.

Venit de nicăieri, Dezideriu și-a creat o pagina de Instagram ”Mercur Retrograd” cu aproape 600.000 de urmăritori. Cândva, redactor la un site din România, el a luat decizia să-i urmeze cariera lui Mihai Voropchievici. Stabilit în mare parte în lumea onlineului, foarte puține lucruri se știu despre Dezideriu, însă este apreciat prin felul amuzant în care releatează horoscopul. Chiar și vedetele îl urmăresc și îi distribuie postările.

De unde vine Dezideriu și încotr-o se îndreaptă pagina Mercur Retrograd

Până nu de mult un ziarist la o publicație online, Dezideriu a văzut o oportunitate în lumea online a horoscopului. A ajuns să câștige bani din noua lui meserie și recent a atras atenția familiei Buhnici. Lorena l-a invitat într-o emisiune pe Youtube, unde lumea a luat primul contact vizual cu cel care le spune în fiecare zi horoscopul. A rămas misterios pe durata întregii emisiuni, însă a oferit câteva insight-uri despre viața lui.

„Dezideriu este un personaj pe care l-am creat , la modul cel mai sincer și real, într-un brainstorming, într-o redacție, cu niște colegi care au zis, după ce au aflat că știu astrologie și că mă joc cumva în zona asta: „Păi, hai să te dăm la televizor’. Stând la o cafea, ne-am gândit cum să-mi spun, că nu am vrut cu nume și prenume.

Am încercat să facem mai multe variante, unele pe care nu le pot reproduce aici. Am rămas, în cele din urmă, la Dezideriu, tradus, la acel moment, ca fiind „cel dorit’. Se pare că am reușit să duc numele, în logica asta, mai departe”, a spus Dezideriu la podcastul Lorenei Buhnici.

Dacă acum acaparează deja lumea online a horoscopului, următorul pas în cariera lui Dezideriu este TV-ul, acolo unde Neti Sandu, Camelia Pătrășcanu sau Mihai Voropchievici fac legea. Momentan, Dezideriu cochetează cu Prima TV, acolo unde are diferite apariții în emisiunea ”Hai cu fetele”.

Ce înseamnă Mercur Retrograd și cum influențează zodiile

De multe ori, Mercur Retrograd nu vine deloc cu vești pozitive, fiind considerat ghinionistul de serviciu din astrologie. Zodiile cărora le merge rău, dau vine pe Mercur Retrograd. Conform astrologilor, Mercur retrograd influențează într-un mod puternic zodiile în comparație cu alte planete din zodiac. Cel mai mult afectează zodiile atunci când află în mișcare retrogradă, de aici venind și numele. Uneori, Mercur Retrograd poate fi și benefic, întrucât ajută al încetinirea lucrurilor și îți dă un răgaz să te pui pe picioare.