Gabriela Dinu Știri 01.05.2023 14:33

Costel Biju: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri, tarife

Costel Biju: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri, tarife

Costel Biju este unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de manele de la noi din ţară. Bun prieten cu Tzancă Uraganu, un alt manelist care „rupe” trending-ul Youtube, Biju a scos mai multe piese cu acesta, care au devenit virale.

Biju s-a născut pe 24 aprilie 1975, are 37 de ani şi se bucură de o viaţă liniştită, alături de o familie frumoasă.

Cu cine este căsătorit Costel Biju?

Este căsătorit de 18 ani cu Andreea Costache, cea care i-a dăruit doi copii. Recent, Biju vorbea despre relaţia pe care o are cu Andreea: „Suntem împreună de 18 ani. Și eu simt nevoia să stăm împreună mai mult, mai ales de când au trecut anii și am realizat că copiii mei s-au făcut mari. Simt nevoia să stau mai mult cu ei, cu soția, să profit și eu mai mult de ei. ste foarte greu, dar m-am obișnuit, dar mi-e la fel de greu ca la început.

Câteodată simt nevoia să stea mai mult cu mine, cu copiii. ‘Nu prea are de ce (n.r să fie geloasă). Unde e gelozie este și iubire. Chiar dacă vrea să-mi ascundă ceva o cunosc dintr-o singură privire”, spunea Costel Biju, dar Andreea chiar avea de ce să fie geloasă. Căci aşa sunt femeile, rareori le înşeală instinctul.

Date Biografice Costel Biju: înălțime, greutate

Nume complet: Costache Costel
Data naşterii: 24 aprilie 1975
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: căsătorit cu Andreea Costache
Înălţime: 1,70 m
Greutate: 80 kg

Puţini sunt cei care ştiu de aventura lui Biju cu o tânără domnişoară pe care ar fi lăsat-o chiar însărcinată. În trecut, Costel Biju a avut o relaţie extraconjugală cu o tânără pe nume Florentina. Aceasta a rămas însărcinată şi a adus pe lume o fetiţă. Biju s-a văzut obligat să le îngrijească pe acestea, dar fără să îşi neglijeze familia în acelaşi timp.

Costel Biju, alături de Andreea Costache, soţia sa
Costel Biju, alături de Andreea Costache, soţia sa

Manelistul le plătea chiria şi facturile, iar cea care avea grijă ca toate termenele să fie respectate era chiar Andreea Costache, soţia legitimă a lui Costel Biju.

Costel Biju face bani doar din muzică. Nu este implicat în afaceri, ci îşi câştigă existenţa doar de la cântări, acolo unde cere 5000 de euro pentru o reprezentaţie de o oră, în cazul în care merge singur. Dacă vine şi cu prietenul Tzancă Uraganu, atunci tariful creşte exponenţial şi trebuie discutat cu fiecare în parte.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Cristina Neagu
Brigitte Pastramă
Teo Trandafir
Loredana Chivu